Šta je novo?

Snapdragon 8 Gen 3 bi mogao da poveća cene Android telefonima već sledeće godine

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Snapdragon-chipset-ilustracija.jpg

Snapdragon 8 Gen 3 bi mogao da poveća cene Android telefonima već sledeće godine​

Predstojeći Qualcomm čipset za telefone Snapdragon 8 Gen 3 sa svojom većom cenom, mogao bi da promeni tržište Android telefona sledeće godine

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...a-cene-android-telefonima-vec-sledece-godine/

Onda ce izgleda biti tacna glasina da se samsung vraca exinosu.

Evo ja u Grčkoj, stigao juče, ležaljke poskupele 2x u odnosu na prošlu godinu. Prošle godine nisi mogao da nađeš slobodan par posle 9, sad u špicu dana 2/3 zvrji prazno. Naravno, ne pada im na pamet da spuste cene, ali je sad zato slobodan deo plaže dupke pun.
Naravoučenije…svi su isti.

Juce sam citao vest o prodaji telefona u Kini, ove godine je prodaja pala za 20% u odnosu na proslu. Prognoze za sledecu godinu takodje nisu dobre. Ultra modeli mogu da budu skuplji, ali ostalim modelima ce cene morati da idu dole.

Trenutno koristim android i javno obecavam da vise android necu kupovati.
Znam da to nikog ovde ne zanima ali eto da stoji negde zapisano.

Kao što većina nas ne kupuje najjači CPU za komp, dovoljan nam je i neki iz srednje klase, tako i za 90 posto ljudi nema nikakve potrebe da nose flagship telefon i sve njihove potrebe može da pokrije neki telefon iz srednje klase. A ko hoće najjače i najbolje, taj će morati i da plati.

Nazad
Vrh Dno