Prvo PS5 pro je u domenu spekulacije, jos uvek nemamo potvrdu od Sonija zvanicno, ove specifikacije koje ste naveli su tek ono cisto nagadjanje i pricanje napamet, mislim da su to preambiciozne i nerealne eventualne mogucnosti Pro verzije, ako gledamo koliko je PS4 pro bio jaci od base modela, ovo navedeno je u domenu sci -fi filma. Mislim da PS5 nije bas toliko slabasan kako tvrdite, mislim za hardwer od 500-600 evra ne treba ni ocekivati neka sada cuda od grafike, problem je u pojedinim developerima na koji nacin ce i da li ce maksimalno iskoristiti hardver konzole. Pa tako imamo recimo insomniac studio, to je jedan po meni od najtalentovanijih studija koje sony ima, pored guerilla games, socker puncha i santa monice. Konkretno insomniac je po meni napravio cudo sa Spajdermonom iz 2018, dodatno unapredio grafiku u MM, imati 4k nativni, ray tracing u 30 fps/ ili dinamicni 4k 60 fps i RT je za konzolu remek delo. A videli smo ksko ce izgledati i SM2, na jos vecem grafickom nivou. Dok neki drugi studiji na pr. Techland u dying lightu 2, jedva da je izvukao 1080p 30 fps i ray tracing samo na senkama bez refleksija. Znaci kao sto sam rekao puno puno zavisi i od developera i njihovog umeca. Kako god bude bilo, posto vec imam ps5, mislim da necu uzimati pro verziju, jer za godinu dve, izacice i ps6🙂