Šta je novo?

Samsung Galaxy Z Fold4 nakon 9 meseci: Obe strane medalje

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Samsung-Galaxy-Z-Fold4-036-scaled-e1688758293776.jpg

Samsung Galaxy Z Fold4 nakon 9 meseci: Obe strane medalje​

Samsung Galaxy Z Fold serija telefona godinama unazad menja načine na koje koristimo naše telefone, međutim, da li je Galaxy Z Fold4 i dalje najbolji?

Kompletan članak: https://benchmark.rs/clanci/hardver/samsung-galaxy-z-fold4-nakon-9-meseci-obe-strane-medalje/

Sličnog smo mišljenja što se veličine telefona tiče. Od njegovog izlaska koristim note 20 ultra 5g. Realno 12 gb rama i 256gb interne memorije, sa mogućnošću proširenja sd karicom. Ekran 6.9 inča i sve ostalo, nemam razloga da menjam, odnosno nemam mi smisla (mada kada mi je crkao ekran nakon isteka garantnog roka, nisam baš bio presrećan). Ok, daleko od toga da sa 23 ultrom ne bih dobio nešto više, ali da je toliko bolja, odnosno ulog od skoro 1000e, teško da mi može biti opravdano. Pa i što sam nedavno izgubio veća ažiriranja, osim bezbednosnih.
E sad, ova priča sa fold "telefona" ima svoju stranu priče koja je nešto veoma zanimljivo, a gde ću najverovatnije da krenem. Jer mogućnost dosta većeg ekrana bar meni nema cenu. Nisam imao hrabrosti da razmišljam o tome do izlaska folda 4 (bilo je dosta nazovi dečijih bubica), međutim sada se vidi popriličan napredak, te ima smisla kupovina. A fold 5, kao i svaki naredni su samo korak unapred.

Nazad
Vrh Dno