Šta je novo?

iOS 16.5 pravi probleme sa baterijom na iPhone uređajima

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
iOS-16.5.jpg

iOS 16.5 pravi probleme sa baterijom na iPhone uređajima​

Zbog neočekivanog pražnjenja baterije i sporijeg punjenja nakon instalacije iOS 16.5 operativnog sistema usledile su loše reakcije na društvenim mrežama

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...vi-probleme-sa-baterijom-na-iphone-uredajima/

To im se dešava veoma često, da ne kažem stalno posle svakog većeg ažuriranja sistema i onda se čeka da izbace fix.

Slobodno mogu reci totalno netacna vest ;-) ios 16.5 imam od ip8 do 14 pro svaki drzi fantazija i daleko bolje nego 14.4.1 pogovoro 14 pro ;-)

16.4.1 znate sta sam hteo napisati ;-) pogotovo sto sam Napisao 14 pro telefon ;-)

Ovo je bukvalno savrsen update… kao sto napisah na vise uredjaja imam 16.5 izuzetna je autonomija baterije. Isto tako smo se svi slozili na apple srbija 🙃 nema negativnih kritika na bateriju.

Slobodno mogu reci totalno netacna vest ;-) ios 16.5 imam od ip8 do 14 pro svaki drzi fantazija i daleko bolje nego 14.4.1 pogovoro 14 pro ;-)
Meni je SOT skoro prepolovljen u odnosu na 16.4.1. Ranije sam mogao da izguram 9-10h (na kraju dana mi je ostajalo 40-45%) sad istim načinom upotrebe izvučem 6 i ostane 20ak %.

14 Pro Max. Odradio onaj force restart, delovalo je bolje ali na kraju se ispostavilo da je ista priča.
Ne bih da radim factory reset, mrsko mi je da sve od nule podešavam.

Ne mora factory meni je od prvog dana bukvalno savrseno

Meni je savršeno radio na 16.4.1 i smaralo me je obaveštenje da je dostupno ažuriranje i na kraju sam ga ažurirao. 😂 Drugaru je sve kako treba na 16.5 isto 14PM ažuriran sa 16.4.
Nešto kod mene nije leglo lepo izgleda. Ne znam da li mogu da se vratim na 16.4.1?

Mislim sa se potpisuje i salje nisam proverio. Ali svakako ako nemas bekap sa 16.4.1 mrka kapa od podataka. Btw mogu ti pomoci da nemas obavesetnja za update 🤣

Nazad
Vrh Dno