Šta je novo?

Da li biste pristali da dobijete besplatan TV koji ima drugi ekran na kojem stalno idu reklame?

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Telly_Football.jpg

Da li biste pristali da dobijete besplatan TV koji ima drugi ekran na kojem stalno idu reklame?​

Besplatan TV? Zavisi od toga šta smatrate besplatnim. Kompanija Telly nudi TV bez naknade, ali drugi, manji ekran ispod stalno prikazuje reklame

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...-ima-drugi-ekran-na-kojem-stalno-idu-reklame/

Ako su reklame bez zvuka koji bi ometao program onda da. Lako se to da rešiti.
Veći je problem što bi televizori verovatno bili vrlo basic iako piše da je 4k HDR.
Što se tiče svog praćenja (kamera i mikrofon), to bi mi takođe bilo ok jer ne bi ni imao vezu sa serverom. Android box je taj koji bi radio sve.

Ako su reklame bez zvuka koji bi ometao program onda da. Lako se to da rešiti.
Veći je problem što bi televizori verovatno bili vrlo basic iako piše da je 4k HDR.
Što se tiče svog praćenja (kamera i mikrofon), to bi mi takođe bilo ok jer ne bi ni imao vezu sa serverom. Android box je taj koji bi radio sve.
Verovatno bi always online bio uslov, kako bi uopste reklame dolazile. Ni sad ne mozes da koristis ni jedan smart feature dok ne das svu saglasnost i nisi online.

Sto se privatnosti tice, dvije zvakace jedna na kameru a druga u mikrofon i rijesen problem :)

Kod mene bi stalno išle reklame i na glavnom ekranu, jer se za televizor setim samo po potrebi. 😂

Ne bi me čudilo da donji ekran ima neki proximity senzor pa kad ga prekriješ nečim da gasi ovaj gornji. 😀

Kazes lepo babi da ti ostavi notch za senzor na miljeu, problem solved.

Nazad
Vrh Dno