Šta je novo?

Šta biste vi radili da vam je plata 400.000 USD nedeljno?

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
jensen.jpg

Šta biste vi radili da vam je plata 400.000 USD nedeljno?​

CEO kompanije Nvidia, Jensen Huang dobiće ove godine 2,5 miliona dolara manju platu, jer prodaja ne ide baš po planovima, odnosno 400.000 dolara nedeljno

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/sta-biste-vi-radili-da-vam-je-plata-400-000-usd-nedeljno/

Ko zna, zna...

proxy-image

platio bi da ne radim.

...

Prilozi

• iskender-22.jpg
    iskender-22.jpg
    112.5 KB · Pregleda: 157

Prilozi

• dzmrmzo1tygllufiiul20ixa2ny.jpg
    dzmrmzo1tygllufiiul20ixa2ny.jpg
    131.5 KB · Pregleda: 80
Evo ovako.
1. Kupio neki veliiiiki plac, da nevidim komšije, digao zidove, napravio igralište za decu, igrališta za odrasle, trim stazu po imanju, mini crkvu, kuća ne mora velika.
2. Kupio neko ostrvce u Grčkoj, opremio ga da bude nezavisno na neki period, da mogu da odem od svega kada to poželim :D <3
3. Da bih umirio savest, morao bih redovno da doniram kintu za razne humanitarne akcije, pogotovo za decu, onda neko psihološko savetovalište za klinčadiju, azil za kerove, pošumljavanje itd. Treba čovek da ostavi nešto iza sebe.

Kupio bih Grčku s dvonedeljnom platom i preselio se tamo...
Platio bih nekome da rokne Džensena pa bih zauzeo njegovo mesto kao NVidia CEO. Sredio bih zube da zavedem baba-Lisu da mi prepiše AMD a nju pošaljem u Kinu da češlja vunu, i odatle je lako.

Zavrnem GPU slavinu svetu i svako ko poželi da ima sliku na ekranu mora da se potčini. Kupim mesto predsednika Slobodnih Zidara sa GTX 1050, pretvorim ih u Neslobodne i zavladam svetom. Ugasim Disney i Netflix, bacim nuklearku na Kaliforniju i Balkan, finansiram propisnu adaptaciju Claymore mange sa 2 GTX 1060-ice...onda zasednem da gledam, i čekam kraj sveta.

I svejedno ne bih mogao da odlučim koji monitor da uzmem...

Poslednja izmena:
Da, iz ovog threada otp to je zakljucak, ima uzivaoca, nema para. :D

Čoveče pa ti bi morao da štediš par nedelja.

prvo bih video gde smem da vezem camac... pa potom koje ribe smem da pecam.
Vrv bih postao alkoholicar.... ne namerno, nego iz dosade
Roknuo bih se pre 67-me... jer sam introvert

Nazad
Vrh Dno