Šta je novo?

Xiaomi Poco F5 će biti jedan od prvih telefona sa Snapdragon 7+ Gen 2 čipom

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Poco-F4-GT-004-scaled.jpg

Xiaomi Poco F5 će biti jedan od prvih telefona sa Snapdragon 7+ Gen 2 čipom​

Novi Xiaomi Poco F5 će biti jedan od prvih telefona koji će doći sa novom Snapdragon 7+ Gen 2 mobilnom platformom koja najavljuje ozbiljna unapređenja

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...d-prvih-telefona-sa-snapdragon-7-gen-2-cipom/

Super, i njemu 2 godine azuriranja, jer ce cakvi ovaj hardver vec tada biti vintage (po Xiaomiju), i nece moci da resurse odvoje da bi ih azurirali, mala je to firma

Super, i njemu 2 godine azuriranja, jer ce cakvi ovaj hardver vec tada biti vintage (po Xiaomiju), i nece moci da resurse odvoje da bi ih azurirali, mala je to firma
pa i nije realno očekivati da će ti neko dati više ažuriranja od dve godine za telefone srednje klase. Ako hoćeš 4+ godine kupi premijum uređaj. Što bi rekla DiDi J, ako ti je vruće, ti kupi jahtu pa se hladi :D

Poco-F4-GT-004-scaled.jpg

Xiaomi Poco F5 će biti jedan od prvih telefona sa Snapdragon 7+ Gen 2 čipom​

Novi Xiaomi Poco F5 će biti jedan od prvih telefona koji će doći sa novom Snapdragon 7+ Gen 2 mobilnom platformom koja najavljuje ozbiljna unapređenja

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...d-prvih-telefona-sa-snapdragon-7-gen-2-cipom/
Koristim već 2 nedelje Poco F5. Radio sam detaljne testove.
  • isprobao sam da li na telefonu postoji sistemski određeno vreme snimanja 4K video zapisa, snimao samo 13:30min i tu sam zaustavio.
  • radio sam 3D Wild life exteme test, onaj koji ste vi radili u videu "ko se koliko greje". U najboljem krugu Poco F5 je imao 1940 bodova a u najslabijem krugu imao je 1935, stabilnost je 99,7 posto i temperatura 36°.
  • Nakon 33 minuta Genchin na najvišim detaljima u 60f/s telefon je takođe imao 36° i baterija je potrošena 13 posto.
  • od ugašenog telefona (0 posto) do 82 posto baterija se napuni za 30 minuta.
  • kamere (glavni Omnivision OV64B senzor) pravi izuzetno dobre fotografije danju i noću, noćni mod iziskuje manje od jedne sekunde. Video snimanje bi moralo biti bolje.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno