Šta je novo?

Huawei P60 Pro osvojio TIPA nagradu

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Huawei-P60-pro.jpg

Huawei P60 Pro osvojio TIPA nagradu​

Huawei P60 Pro osvojio nagradu za najbolju fotografiju u oblasti pametnih telefona za 2023. godinu

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/huawei-p60-pro-osvojio-tipa-nagradu/

Huawei telefoni su oduvek savršen optimum za uložen novac. Da li želite vrhunski telefon i vrhunske fotografije ili najprostiji uređaj za komunikaciju - Huawei je uvek imao optimalnu ponudu.

Zanimljivo i dobro je sto se Huawei snasao i prevazisao sankcije. Da li na Huawei uredjajima je moguce placati preko google naloga i da li ce kod nas biti Huawei P60 model kao nekada ili samo pro i mozda lite verzija?

Kupiš Huawei, uključiš ga i sve to ima?

Prosečan korisnik će imati problema, ne ja, meni ne treba budža uređaj.

iz Appgalery možeš sve preuzeti, ne bi trebalo da imaš probleme s tim 😊
Nije tcno ,na zalost,google pay ne moze da radi na Huawei tel bez google servisa,nije tacno da moze sve da se preuzme sa APP storea,delimicno nesto moze ali ne moze da radi jer je povezan ta ista aplikacija sa google servisima. Gspace delimicno resava peobleme,meni radi mail,azurira se redovno ,cak i slike na google photos prebacuje,mape rade ali je nemoguce istoriju gledati ,Sve u svemu meni nije hendikep,radi ekstra.Viber ,wp,facebook rade savrseno i oni se mogu preuzeti sa App storea

Nazad
Vrh Dno