Šta je novo?

Google Nearby Share stiže na Windows: prenos podataka sa Android telefona nikad nije bio lakši

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Nerby-Share.jpg

Google Nearby Share stiže na Windows: prenos podataka sa Android telefona nikad nije bio lakši​

Godinu dana nakon što je funkcija najavljena, Google Nearby Share se konačno pojavila za Windows i značajno će olakšati prenos podataka sa Androida

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...aka-sa-android-telefona-nikad-nije-bio-laksi/

Radi perfektno, nije region locked.

Topla preporuka i za Intel Unison, možda je čak i malo brži a ima i veću funkcionalnost.

Šta reći a ne zaplakati... Imao sam tu opciju na Huawei-u p20 iz 2018. Verovatno i novi Huawei imaju to, ne znam zašto se ne piše o tome? Zašto Huawei to ne promoviše bolje? Mislim da mnogi ljudi i ne znaju za to. Ja sam do nedavno bio ubeđen da to imaju svi android telefoni. Kod Huawei-a je i bolje odrađeno, jer nije bila potrebna nikakva aplikacija, samo isti wifi kao komp, huawei share i čekiraš computer share... I za 10 sekundi na računaru imaš folder od telefona, kao da je nakačen na usb.

Nazad
Vrh Dno