Šta je novo?

Počela prodaja Honor Magic5 Lite telefona

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
HONOR-Magic5-Lite_1.jpg

Počela prodaja Honor Magic5 Lite telefona​

Uz zakrivljeni AMOLED ekran i dugotrajnu bateriju u kompaktnom dizajnu, Honor Magic5 Lite pruža vrhunsko korisničko iskustvo tokom čitavog dana.

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/pocela-prodaja-honor-magic5-lite-telefona/

Skoro preslikan Honor 70... Kamere i chipset slabiji, baterija bolja, ali dolazi bez punjača i zaštitne maske.

Sa specifikacijama, sličniji, da ne kazem isti, magic 4 lite, bolji ekran, malo manji , baterija i kamere za nijansu bolje, isti 695 procesor, cak sta vise moj 4 lite je imao i punjac od 66w🙃, i zanimljivo je da imaju potpuno istu cenu 39999.

Ekran prekriva ceo prednji deo, bez bazela takoreći, pa ne izgleda prevelik. Ali je zato prelak i veoma krhak, kao Nova 10, , koja mi je vise puta ispadala zbog toga, jer sam godinama imao saomi cigle od preko 200g,i na kraju sam morao da je zamenim.

Ekran prekriva ceo prednji deo, bez bazela takoreći, pa ne izgleda prevelik. Ali je zato prelak i veoma krhak, kao Nova 10, , koja mi je vise puta ispadala zbog toga, jer sam godinama imao saomi cigle od preko 200g,i na kraju sam morao da je zamenim.
Možda deluje da je lomljiv, ali Honor ističe da Magic5 Lite ima posebno ojačan ekran koji može da izdrži većinu svakodnevnih udaraca, čak su radili testove pada na mermer i udarca čeličnom kuglom, pa bi trebao da je baš izdržljiv.

Ako ti čekić nije pri ruci, možeš slobodno ekranom da slomiš orah. 😉

Poslednja izmena:
Telefon je 161.3 visok, 73.9 sirok, milimetar kraci i milimetar uzi od mog trenutnog telefona koji je opasna cigla. Nemam nista protiv,neko voli tu velicinu telefona, ali nazvati to 'kompaktnim' je apsurdno. Ja sam se sa mojim debelo zeznuo zbog velicine

Nazad
Vrh Dno