Šta je novo?

Najbolja kamera funkcija sa Google Pixel 7 dolazi i na vaš telefon

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Google_Pixel_7_Pro-46-scaled.jpg

Najbolja kamera funkcija sa Google Pixel 7 dolazi i na vaš telefon​

Do sada ekskluzivna (i vrlo korisna) funkcija Google Pixel telefona je od danas dostupna svima, ali uz jednu začkoljicu. Pogledajte o čemu se radi.

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...ja-sa-google-pixel-7-dolazi-i-na-vas-telefon/

Još uvek ne nalazim opciju na iPhone-u.
Na Pixel 7 Pro mi je tu naravno, imam pretplatu na Google one, ali opcije još uvek nema na iPhone-u.

Ja tu funkciju Magic Eraser nemam(ili ne mogu da je nađem) sad na Pixel 6 telefonu, a imao sam je na Pixel 6a ili na Pixel 6(nisam siguran na koji od ta dva sam je imao) kad sam ga imao prvi put. Ovo mi je drugi put da imam Pixel 6. Inače nisam pretplatnik Google One.

Ja tu funkciju Magic Eraser nemam(ili ne mogu da je nađem) sad na Pixel 6 telefonu, a imao sam je na Pixel 6a ili na Pixel 6(nisam siguran na koji od ta dva sam je imao) kad sam ga imao prvi put. Ovo mi je drugi put da imam Pixel 6. Inače nisam pretplatnik Google One.
Uradi update aplikacije, i kada udjes u neku sliku kliknes edit i pod trecom opcijom(prvo je suggestions pa crop i onda tools) tools treba da bude magic eraser, unblur, portait blur i sky.

Izvinjavam se na duplom postu, ali namerno ga pišem iz sledećeg razloga. A to je da kad sam malo pre završio prvi post, ponovo sam probao da nađem Magic Eraser funkciju i tu je, a pre dva dana je nije bilo. Mora da Google čita naš forum ;)
The PunisheR@, znam da se tu nalazi. Mora da se za ova dva dana aplikacija ažurirala...nisam baš pratio koje su se sve aplikacije ažurirale, mada sam isključio automatsko ažuriranje.

Bitno da je tu. I meni se na ajfonu pojavila nakon azuriranja ali ne odmah, nego valjda kad su oni pustili sistemski sta znam.

Nazad
Vrh Dno