Šta je novo?

Проблем са Return to castle Wolfenstein

moto tomo

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poruke
758
Poena
320
Проблем је следећи..покренем игру, интро и уводна сцена иду нормално али кад треба да кренем са ножићем на болесног доцу слика се замрзне а потом се искључи монитор :zgran: али чујем преко звучника да игра и даље иде. На компу са nV картом игра иде нормално али на компу са ATI-јем, HD3850, имам овај проблем.
Иначе на овом компу са ATI-јем су џускане ArmA,HL2,FEAR2 итд и никакав проблем нисам имао. Предпостављам да је неки проблем са драјверима тј. сетовањима за OpenGL.
Свак савет добро дошао сем...провери температуре и сл. пошто то није проблем сигурно.
 
Koje god drajvere da instaliras Return to castle Wolfenstein nece raditi normalno na ATI kartama, upravo zbog drajvera i lose OpenGL podrske.
 
OpenGL podrška je sređena još otkad sebe.
Nego probaj compatibility mod za Win98 ili tako nešto.
 
igrao i sa 9600 pro i sa 2600xt sasvim normalno
a to povremeno iskljucivanje mi se desilo na 2600xt pa sam fleshovao bios i otad je sve u redu mada mi se nije desilo kad sam igrice bilo kakve igrao vec onako iz cista mira :D
 
ОК проблем решен..деинсталирати па инсталирати игру зати покренути и у опцијама "GL Extentions" и "Full Screen" пребацити на "no". Кренути са игром па пребацити "Full Screen" на "yes" и игра ради :D Можете после наћи wolfconfig.cfg и наместити резолуцију нпр. за 1680x1050
r_mode "-1"
r_customheight "1050"
r_customwidth "1680"
cg_fov "115"
:wave:
 
Nazad
Vrh Dno