ja ne mogu nikako da podesim tv da radi savrseno kad ga povezem sa kompom. u pitanju je panasonic 32 neki mrzi me sada da gledam koji model. nego ne mogu nikako da podestim 1366x720 rezoluciju na njemu samo neke druge mogu da izaberem. graficka je 7600 galaxy dji fors. ma probao sam sve zivo trazio drajvere za tv itd itd. milsim nije bas neki problem posto tv korisitim samo za gledanje filmova i tad je savrsena slika ali kad ovako bacam sliku na njega stalno treperi bela boja nije lepo razvucena prelazi ivicu itd. imal resenja
tv je povezan hdmi/dvi kablom
Menjao banjac : 07.05.2009. u 15:23
Zašto baš 1366x720?
Pokušaj 1366x768.
joj hehehe zbunio sam se 768 sam mislio nego mi u glavi non stop 720 jer sam se navukao na hd filmove![]()
Imam graficku ATi HD4670 i hteo bi da povezem sa televiizorom odn. PLASMA Panasonic 107cm da li je to uopste izvodljivo, odn. na sta ce da lici. Da li mi samo treba HD kabal?
Zašto samo lcd 84cm?
shala mala ;-)
-----------o-o---- Supreme Being ----o-o-----------
Ja videh nema smajla pa...
Inače, treba ti nemanja samo hdmi kabl.
Ajd i ja da se nadovezem sa mojim glupim pitanjem.
Kako je postala moda kupovina HDTV i HDReady Tv, resih da se teoretski spremim za eventualnu kupovinu. Kako ne mislim da menjam bila sta u mojoj konfi, interesuje me kako da povezem taj tv sa mojom grafickom te imam par pitanja:
1. Ako na drugi izlaz stavim Dvi2Hdmi konverter i povezem je sa hdmi kablom, a ton izvedem sa audio out na audio in ( chincevi ), da li ce da radi.
2. Da li u toj varijanti stavim da je drugi uredjaj na karti Monitor ili Tv. Predpostavljam da Windowsi moraju da vide tacnu oznaku Tv ?
3. Ili neka druga kombinacija.
Hvala.
Ja sam se mucio sa slicnim problemima,uglavnom je bila u pitanju duzina kablova,i gubici koji su se javljali u kablivima.Na kraju sam povezao racunar i TV preko hdmi kabla koji je duzine 8m,izuzetnog kvaliteta naravno i cene.Dobio sam i ton i sliku savrsenog kvaliteta bez ikakvog gubitka u kvalitetu.
Ovako stoji stvar:
imam NVIDIA GeForce 8800 GT
samsungov LCDTV
i samsungov dvd plejer sa saraundom 5.1
Resio sa da tv i komp povezem HDMI kablom ali posto HDMI prenosi i zvuk i sliku
mene zanima da li je moguce da zvucnike od dvd plejera prikacim na komp normalno na neku zvucnu kartku da mi nebi zvuk nekog hd filma sa kompa isao na zvucnike sa tv nego na saraund
Moze li pomoc kako da prikopcam tv na racunar? Graficka je ati 4770, tv je LG star nekih 8 godina. Ako mogu neke instrukcije.
Bookmarks