Da li neko koristi usluge ovog sajta, ali pomocu visa internet kartice..
Hvala...
www.moneybookers.com
Da li neko koristi usluge ovog sajta, ali pomocu visa internet kartice..
Hvala...
www.moneybookers.com
Menjao SBSL : 18.02.2005. u 19:45
Ostvari svoj zivotni cilj ili, umri pokusavajuci..!!
ja cekam utorak da dobijem virtuon pa se prijavljujem
ja sam bio korisnik tog sajta...
dok nisam shvatio da nemam dovoljno samokontrole u kladjenju,i dok nisam spiskao veci iznos para.
inace koristio sam visa virtuon karticu od Raiffeisen banke
Ako kanis pobijediti,ne smijes izgubiti
Ali nisam pitao za virtuon-ku ! Za nju znam sigurno da moze.. i na kladionicama i na pomenutom sajtu.. Ali nigde nisam video da je neko rekao da moze i visa internet (Vojvodjanske banke).. Za kladjenje na netu znam sigurno da ne moze.. Ali 'manibukers' je nesto drugo..
Neka se javi neko sa visa internet karticom..
Pa nije to kladionicarski sajt !ja sam bio korisnik tog sajta...
dok nisam shvatio da nemam dovoljno samokontrole u kladjenju
ali jeste www.gamebookers.com na koji je najlakse uplatiti tiket sa moneybookers kesomCitiram korisnika: SBSL
Pa dobro, ali pazi.. kad ja sa visa internet (ako je moguce, tema se vodi samo zbog toga da otkrijem da li je moguce ili ne) deponujem na 'manibukers' banka nema nista sa tim.. Njih posle nije briga sta cu ja da radim !Citiram korisnika: STIV
![]()
izvini, u pravu si, ja sam pomesao sajtove...
ja sam prosle godine u januaru prvo uzeo viza virtuon karticu od Vojvodjanske banke,u svrhu kladjenja preko neta i samo u tu svrhu,to sam im i rekao kada sam je uzimao,i oni (sluzbenici u Voj.banci su me ubedjivali da kartica radi) ali kada sam pokusao sa njom da izvrsim transver novca naravno da nije radila.
Posle toga su me ubedjivali vise od mesec dana da ce se situacija promeniti i naravno se nije promenila,i tada sam odustao od te banke i presao u Raiffeisen banku.
Izmedju ostalog sam pokusao sa tom karticom (Visa Virtuon) da prebacim pare na gamebookers.com i preko moneybookersa i nisam uspeo.
evo jedan copy paste pa ce ti ovo mozda malo pomoci
Svi ste verovatno culi za Moneybookers . Jedan od najlaksih nacina za prebacivanje i povlacenje novca sa velikog broja kladionica .
Koliko sam upucen , izgleda da je jedini nacin za withdraw sa GB upravo Moneybookers jer mi koji se kladimo sa Visa Virtuon ne mozemo vracati novac na karticu a kod bank transfera GB to radi preko Moneybookers-a .
Ne znam tacno na koliko kladionica mozete deponovati novac preko MB ( englesko , a nije nase ) , te podatke mozete videti na Bettingadvice-u ....no mogu vam reci uslove da postanete tzv. verified member jer ce za povlacenje novca sa GB to trebati valjda svima ovde .
Trazi se sledece : -skenirana prednja i zadnja strana kartice ,
- skenirana licna karta
- skenirana prva i poslednja strana ugovora na kojima se moze videti broj vase kreditne kartice . ( Posto meni u Raiffeissenu nisu uradili ugovor sa brojem kreditne kartice ja sam taj problem resio tako sto sam stavio karticu na prazan prostor na zadnjoj strani ugovora i sve zajedno skenirao)
Budite dosadni sa mailovima jer cesto umeju da zaborave na vas ....valjda zato sto smo mi sa ovih prostora veoma respektabilne potencijalne musterije
E kad vas posle velike muke konacno verifikuju onda imate mogucnost da u roku od 24 sata prebacujete novac recimo sa GB na Betfair , sa Betfair na Pinnacle itd. itd.
Cim stigne prvi novac javljam koliko mu je dana trebalo da dodje , inace jedan friend iz Estonije mi je rekao da je njemu trebalo 25 dana ali da je za tih dugih 25 dana on njih zvao vise puta i da su uvek bili OK , i da su rekli ako pare ne stignu u banku da se njima vracaju pa ce poslati ponovo itd. znate vec kako to ide .
Medjutim , ko ima racun u Raiffeissen banci ...ta banka IMA registrovana u njihovom adresaru banaka tako da ne bi smeo biti problem kao sa ovim Estoncem .
a ako zelis da procitas sve evo ti i adresa http://www.betadvice.cg.yu/forum/viewtopic.php?t=1983
nadam se ce ti biti makar malo od koristi ove informacije
pozdrav..
Verifikacija naloga na moneybookersu sluzi kako bi ste mogli odjednom da zatrazite od njih transfer na vas bankovni racun veci od 25 eura i kako biste povecali limit ukupnog transfera novca sa Moneybookersa na vas racun u mesec dana. Npr. po defaultu mozete nekih 500eura, a kada se verifikujete mozetet 20000e.
Svaki transfer sa MBa na vas racun se placa 1.8e.
A verifikacija se obavlja slanjem kopije licnih dokumenata i verifikovanjem kreditne kartice.
Ovo drugo je bolje, jer ce te onda moci i da uplacujete sa tom karticom...
Mislim da si pogresio, VB izdaje visa internet kartice, a 'rajfajzen' visa virtuon..ja sam prosle godine u januaru prvo uzeo viza virtuon karticu od Vojvodjanske banke
@Alan Ford - Hvala ti za onaj link.. bas je strava, nisam znao da tako nesto postoji, a sto je najbolje, koliko mi se cini non-stop je neko online na sajtu.. e pa tamo ako ne uspem da dobijem informacije onda necu nigde..
Hvala ti jos jednom...!
np
sto se tice kladionice i kladjenja to ti je najjaci forum na ovom prostoru bivse juge.
Cekaj, cekaj, nevezano za kladjenje ali vezano za Moneybookers.
Sa moneybookers naloga moze da se podigne novac. Oni ti prebace na bankovni racun i to je to. Prvi put ti salju 15 evra radi provere SWIFT broja a posle uzmes koliko imas!
Da li vi ovde pricate o uploadu novca sa racuna u Srbiji na moneybookers racun???
Ja sam cuo da je to nemoguce!
Da li je ipak moguce ? I kako ? Sa koje kartice, sa kog racuna?
Pozdrav!
jel neko koristi ovaj nacin uplate ili i ovo ostaje jedna misaona imenica za nas?
Bookmarks