Mislim, mene ovo ne interesuje posto ja znam gde i kojiali neka ovo bude thread za sve informacije vezane za kvalitet i nabavku DVD medija.
Ajmo sticky.
Mislim, mene ovo ne interesuje posto ja znam gde i kojiali neka ovo bude thread za sve informacije vezane za kvalitet i nabavku DVD medija.
Ajmo sticky.
Maxi Diskont - SmartBuy Jewel Case DVD-R 8x 75 din![]()
Menjao Kiwy : 04.11.2004. u 15:31
Panasonic 37" PV80 / Sony PS3 / Dualshock 3 / Onkyo TX-SR 506 / Mission M3 5.0
Najbezbednija kupovina Verbatima (u smislu da se ne vratite praznih ruku) je prolaz kod Doma Ompladine. Kada god sam svratio u proteklih mesec dana imali su Verbatim 4x (40-45) i 8x (45-50) din na komad. Trenutno 4x nema, dok je 8x = 45 din/kom.
Vishe ne verujem nikome kad mi kaze da Verbatima nema niti ce ih biti (a jos manje trgovcima koji me loze sa "rezervisi unapred jer ce nestati"). Sta da rezervisem... 5-10 komada?![]()
Evo i ja koji sam pokrenuo inicijativu oko nalepnice da dam svoj doprinos:
Ispod Doma Omladine, Verbatimi, "8x" - 45 dinara - ubedljivo najbolja kupovina. Ono 8x pod navodnicima jer su u stvari u pitanju 12x mediji (ne u smislu da se sa hakovanim firmverom rezu na 12x vec u kodu imaju enable-ovanu opciju 12x pisanja) koji se savrseno rezu za ~7 minuta na doticnoj brzini. Sve preporuke...
Isaac Asimov: Individual Science Fiction stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers od today, but the core of the Science Fiction, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Aha to sam ja vec rekonego ajde baci pogled ovde http://www.benchmark.co.yu/forum/sho...7&goto=newpost i reci da li je to sto ja mislim da jeste
![]()
Ma sta si ti rekaoJa lepo navodim kako se mediji ponasaju i to na 12x brzini, a ti si ih uzeo 5 komada, pre x nedelja i jos ih nisi ni isprobao
Nego ne kapiram sta si hteo sa linkom. Tamo sam govorio o PrimeDiscovima koji se doduse vrlo slicno ponasaju, s'tim sto neki Primedisc 8x hoce na 12x a neki samo na 8x, dok svi Verbatimi 8x hoce na 12x
Isaac Asimov: Individual Science Fiction stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers od today, but the core of the Science Fiction, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Pa... naveo sam vec podatak da tih Verbatima 8x ima u prolazu ohohomoja serija "od pre x nedelja" je bila -4x
a rezanje na 12x prepustam vlasnicima istih posto ih pazare
Sto se tice linka - opet nisam mislio na brzinu (samo ti se to mota po glavi od kako si uzeo 108) vec na tip diska, obzirom na media-code koji je postovao PJ, a posto bi ih i ja uzeo sutra, rekoh da ne pogresim pa da jos ispadne da delim i dezinformacije... huh... eto
![]()
"Dudi Co." u Vojvođanskoj 16a, www.dudi.co.yu
Juče sam pazario DVD+R PrimeDisc za 30 dinara po komadu.
Menjao outlaw : 05.11.2004. u 12:00
Rasprava na forumu je kao učestvovanje na Paraolimpijskim igrama. Čak i ako pobediš, i dalje si retardiran...
Nemojte se za dz cimati do Dudija... jeftinog Prajma od 30 vise nema i ne znaju da li ce ih ponovo dobijati
Najjeftinije sto sada imaju je Prime -8x zvono 1300/25 kom.
Do neke sledece ture... nestrpljivo cekamo![]()
Ako mislite na onaj mali podzemni prolaz između Doma omladine i Sony World-a, juče sam bio i cena Verbatim 4x na štapu je 45 din, a 8x je u istoj radnji bilo 60 din...
Mislimo li na istu radnju?![]()
Ne, nema tog zakona, koji može da me od tebe otera,
mi za Zvezdu živimo, Zvezdi pevamo i Zvezdi se divimo.
Ne. Ti si bio u radnji na sredini hodnika, a ja u radnji na kraju hodnika. J*bote, razlika 15 dinara a razdaljina izmedju radnji 15 metara
opti hvali verbatimaCitiram korisnika: OptiPlex
![]()
kad se sad nisam slogirao nikad necu![]()
Pa nikad ga on nije ni kudio...samo mu bio mnogo skup i onda je morao da se teshi sa prichom "Verbatim? kakva kradja... primdisc ga shije uzduz i popreko"...
![]()
![]()
A sta, kao ne sije ga ? Pogotovo kad je Prime bio 70 a a Verbatimi 120-130 dinara...sto se mene tice to su kvalitativno isti diskovi. Potpuno podjednako pouzdani
Bookmarks