-
Member
[NS] maticne ploce, procesori, Logitech wave komplet [NS]
- MSI K9N Neo (PCB 1.0) AM2 -dobra ispravna, nemam zadnji lim, ali mislim da moze lako da se nadje. Cena 2000 din.
- ASUS A8N-E rev 2.01G+ Athlon 3000+ S939+2x 256mb ddr1-Kompletic, ima lim, nema kuler ali mozemo nesto srediti, odlicna ploca ostala u ormanu pitaj boga od koje nadogradnje i iz koje price ali je ispravna, jer sam je proverio jutros, mogu dati neke kablove sata ata uz nju. 2500din komplet.
- Biostar nf4 AM2L ver 1.2, zamenjeni kondenzatori u servisu pre godinu dana i radi kao sat. Treba podmazati aktivni hladnjak, odlicna ploca ako smem dodati. Ima lim, mogu neki kablovi doci uz nju. Cena 1500din.
- Procesor Athlon II x3 435, BOX sa pajpovima, u pitanju je ovaj procesor. Uspesno se otkljucava 4to jezgro i dodatni kes. Cena 60e
-Procesor Sempron 3000+, u pitanju je ovaj procesor. Tray varijanta, cena 10e
- Procesor Athlon 64 3000+. Samo procesor 10e, imam 2 cini mi se.
-Logitech wave bezicna tastatura i mis, model y-rcp140, nemacki raspored, reciver nije samo usb nego kombinacija ps2/USB. Odlicno ocuvana ima jednu tackicu, na spoju drzaca za ruke i plastike tastature kod strelica neko od ukucana je pecno cigarom ali nisam uspeo da otkrijem ko. Cena 4000 din.
-
Dogovori na PM. Najbolje bi bilo da se preuzima u NS i da se roba vidi i proba.
Menjao masterokrata : 28.08.2012. u 20:53
Dozvoljeni tagovi
- Ne možete pokrenuti nove teme
- Ne možete odgovoriti u temi
- Ne možete okačiti atačmente
- Ne možete izmeniti svoje poruke
-
Pravila Foruma
Bookmarks