Ovo je stvarno bolestina od tastature. A i cena je bolesna za takvo neko ludilo.![]()
Ovo je stvarno bolestina od tastature. A i cena je bolesna za takvo neko ludilo.![]()
Tu noć kad ( . )( . ) udavala...
Nemoj pogresno da me shvatite, nisam od onih koji ce da pljuju bez razloga. Uradili su je bas mocno, ali ono sto mene nervira, opet to je individualna stvar, a to je ono skripuckanje plastike tokom koriscenja.
Imam RAT9 i znam da je kvalitetan, imao sam jos par stvarcicaa iz njihove "kuce".. ali mislim da su malo preterali sa pokretnim delovima. Sad da me ubijete ne mogu da nadjem taj video gde tip objasnjava kako se sve cuje dok se koristi!
Jednostavno, ne bih mogao da podnesem da dam 200-300e i da se cuje "skrip-skrip"kada stavim ruke na one podloge koje se kace. Mozda sam se pogresno izrazio u prethodnom postu, kvalitet je ok ali su preterali sa pokretnim delovima.
@sajber kurajber: Kao sto pomenuh imam RAT vec godinu dana koji je isto tako "gumiran" sa sve stampom po njemu i evo posle toliko vremena ni jedno slovo a kaamoli "guma" nije pocelaa da se skida, tako da sa te strane mislim da nece biti problema. Kada padne malo prasine uzmes onu "magicnu" suvu krpu prebrises i opet je kao prvog danaa![]()
cena je vise bolesnija nego proizvod
Jel mislite da ce ovo mnogo da vam pomogne protiv nekog ko poseduje A4-Tech kb+m i zna znanje? Totalna je ludost dati ove novce za tastaturu
Upravo to,svaki proizvod ima svog kupca.
Vecina ljudi kupuje bolje periferije mahom zbog izgleda, tako da ce i ovo primamiti mnoge.. Petica opet ima malo "ojadjen" izgled da moze i sirotinja da bude srecna![]()
Jako interesantna konbinacija tastature i gamepada, ne mislim da je ruznija od skupljeg brata a i sa funkcijama su iste.
Kvalitetne periferije se retko menjaju zato i nose tu cenu i ako mislim da je prejaka. Medjutim ako se sabere sta je sve sacinjava donekle je i opravdana.
Veliku prednost dajem odvojivom NUM delu, zbog cega sam i sam kupio X6 tastaturu, jer uglavnom svi manjkamo sa prostorom![]()
evo jednog lepog korisnickog review-a...
... dream over ...
ako hocete da vam neko pocupa pinove sa socketa... idite u v*p h*use!!!
tastature su dostupne u evropi... mladji brat kosta oko 200 eura, dok je veci brat 285 eura...
Menjao turok : 24.04.2013. u 07:07
... dream over ...
ako hocete da vam neko pocupa pinove sa socketa... idite u v*p h*use!!!
Bookmarks