Hteo bih devojci da kupim fotoaparat ali ne bih dao vise od 100e. Ja se bas ne razumem u fotoaparate, jedino da gledam te specifikacije.
Molim vas da mi date neke predloge. Bitno je da ima dobar blic i da pravi i nocu dobre slike.
Hvala.
Hteo bih devojci da kupim fotoaparat ali ne bih dao vise od 100e. Ja se bas ne razumem u fotoaparate, jedino da gledam te specifikacije.
Molim vas da mi date neke predloge. Bitno je da ima dobar blic i da pravi i nocu dobre slike.
Hvala.
"For every Michael Jordan, there's an Earl Manigault. We all can't make it. Somebody has to fall. I was the one." - Earl Manigault
Gledaj samo da ne bude više od 12 megapiksela. Do 100 evra ionako nije neki kvalitet, odmah da znaš, što verovatno i znaš sam, pretpostavljam.
Ima Canon raznih modela do 100 evra, Samsung. Bolje gledaj neki Canon do 12 megapiksela, ne više. Oni pružaju najviše u ovoj kategoriji aparata.
A to da ima dobar blic i da pravi i noću dobre slike...na to odmah zaboravi. Na blic još i možeš da se nadaš nečemu, ali šta očekuješ ti za 100 evra ? To što si rekao košta mnogo više od 100 evra.
Menjao kosta10 : 10.08.2012. u 11:09
Ja sam ja dok se borim, i dok se borim biću ja !
Nekako se razmisljam za Canon A3200. Ne znam da li je bolja kupovina ovaj A2200 sa stampacem?
Posle se treba zahebavati sa stampacem, kupovati boju. Nekako vise naginjem A3200 mada ne vidim neku razliku. Ima li je?
Menjao Laki_Srb : 10.08.2012. u 11:51
"For every Michael Jordan, there's an Earl Manigault. We all can't make it. Somebody has to fall. I was the one." - Earl Manigault
Moje misljenje je A3200 jer taj stampac ces u pocetku mozda koristiti i posle ce skuljati prasinu
Ja imam taj A3200 IS i za te pare tesko da moze bolje. Ne znam na sta mislis pod "dobre slike nocu", ako mislis sa blicem, to nije problem. A3200 ima stabilizaciju slike, i snima HD filmove, ali snimanje sa manje svetla mu nije jaca strana.
Ipak cu uzeti A3200, hvala svima na pomoci.
Pozdrav.
Imam jos jedno pitanje.
Koju memorijsku karticu je najbolje uzeti?
Znam da bi trebalo karticu klase 10 ali da li imate konkretan predlog koju i od koliko GB?
Hvala
Ja sam za moj aparat uzeo samsung 8gd clasa 10
Da ne otvaram novu temu....potreban je foto aparat za nekih 8000, eventualno 10000 din.... ?![]()
Govorim glasno i nosim rakiju sa sobom...
Probaj jos malo da se nategnes bilo je u emmi......sx130 za nesto vise od 10k
A Canoni, powershot a810 ili a2200 is?
Govorim glasno i nosim rakiju sa sobom...
Kupi bilo koji Canon za te pareonaj koji ti se najvise dopadne !
Bookmarks