Zna li neko gde može da se kupi kod nas? Po mogućstvu klasa 10, mada sve izned 6 bi odgovaralo. Treba mi za telefon.
Zna li neko gde može da se kupi kod nas? Po mogućstvu klasa 10, mada sve izned 6 bi odgovaralo. Treba mi za telefon.
Proveri ovo:
http://www.emmi.rs/memorijske-kartic...roductId=24283
... jer nisam bas najsigurniji je l' rec o microSD ili pak "obicnoj" SD kartici.
U naslovu/nazivu stoji "SDXC", ali dole u opisu se pak pominje "microSDXC"... mada, iskreno, verujem da je to ipak SD kartica.
WARRANTY VOID WHEN BOUGHT
Ta SDXC kartica, bila mlcro ili ne, nije kompatibilna sa svakim uređajem. Na to svakako treba obratiti pažnju. To je novi standard i još uvek je mali broj uređaja podržava.
Inače je izuzetno brza, razmatrao sam je za kupovinu za transformer, mislim da je micro, po specifikacijama bi trebalo da radi ali sam zaključio da mi ne treba,barem za sada.
Naravno da treba probati, to se podrazumeva.
Secam se tako da su svojevremeno isprobavali neki SanDisk-ov model microSDXC kartice od 64GB u Samsung Galaxy S II telefonu, koji nativno ima podrsku za kartice do 32GB. Kartica se tek pojavila, te ljudi jednostavno probase, ubacise istu cisto da vide radi li uopste i prepoznaje li fon... i radilo je, bez problema. Iako podrske, one zvanicne, kako rekoh - nema.
WARRANTY VOID WHEN BOUGHT
Svakako treba probati pre kupovine ali na Modaco forumu su probali micro sdxc od 64 i od 128GB :eek: u ZTE Skate-u phonu koji nov kosta oko 130 evra i obe su radile bez problema.
http://www.modaco.com/topic/350434-6...n-monte-carlo/
Znam da sam pre dosta godina kupio svoj prvi digitalni fotoaparat mislim da je bio canon A400 i maximalni kapacitet sd kartice koji je pisalo da podrzava bio je 512MB koja je i ujedno bila najveca kartica sto se mogla kupiti u tom momentu. Ja sam stavio od 128mb. Posle nekoliko godina zamenio sam je sa 4gb a aparat je i dalje radio normalno.
Jeste da ovo nije isto ali i ta micro SDXC bi trebala da radi u vecini micro sd kompatibilnih uredjaja.
Samsung Galaxy Note 16+32GB Stock JB XXLSA & ZTE Skate 8GB CM7.2 based MokeeOS
Bookmarks