-
Member
Samsung Galaxy S1 i9000, Samsung Galaxy S2 i9100
Na prodaju dva polovna telefona, oba su od početka kod mene, oba su kupljena u Srbiji, ful pakovanja i za jedan i za drugi, S1 izašao iz garancije, S2 u garanciji ostvarljivoj preko mene.
Stanje S1 je korektno, kao i na većini srebrni okvir oguljen, sve ostalo korektno, stanje 8/10, root-ovan, CM9 na njemu, može Unroot i na fabrički bez problema... Cena 120€.
Stanje S2 odlično, 9,5/10, Stock rom, verujte da je od 10 meseci koliko je star 7 proveo u fioci... jednostavno mi nije legao telefon
veliki i tako to... Cena 260€.
Zajedno oba telefona mogu da idu za 360€.
Kao što reko S1 izašao iz garancije ali se radna pdrazumeva, mislim da je 30 dana radna garancija skroz OK, S2 je u garanciji čini mi se još 13 meseci (moram da proverim).
Cene su fiksne, korektne, shodne stanju i korišćenju telefona, nije mi frka da ih prodam pa i neću da skidam cenu, ako ne odu pokloniću ih
Zamene me ne interesuju, plaćanje u EUR da ne bi bilo zabune sa kursom i sl. Za slanje se dogovaramo, pošto svaki ima svoju kutiju nije problem, ali preferiram lično preuzimanje ili prethodnu uplatu na T.R.
Kontakt PM.
-
Member
Prodato prvom koji se javio.
Pozdrav i hvala svima na interesovanju.
Dozvoljeni tagovi
- Ne možete pokrenuti nove teme
- Ne možete odgovoriti u temi
- Ne možete okačiti atačmente
- Ne možete izmeniti svoje poruke
-
Pravila Foruma