Prikazani rezultati od 1 do 2 od ukupno 2

Tema: Samsung Galaxy S1 i9000, Samsung Galaxy S2 i9100

Member Avatar korisnika Neo™
    Na forumu od
    Dec 2007
    Poruka
    22

Thumbs up Samsung Galaxy S1 i9000, Samsung Galaxy S2 i9100

Na prodaju dva polovna telefona, oba su od početka kod mene, oba su kupljena u Srbiji, ful pakovanja i za jedan i za drugi, S1 izašao iz garancije, S2 u garanciji ostvarljivoj preko mene.

Stanje S1 je korektno, kao i na većini srebrni okvir oguljen, sve ostalo korektno, stanje 8/10, root-ovan, CM9 na njemu, može Unroot i na fabrički bez problema... Cena 120€.
    Stanje S2 odlično, 9,5/10, Stock rom, verujte da je od 10 meseci koliko je star 7 proveo u fioci... jednostavno mi nije legao telefon veliki i tako to... Cena 260€.

Zajedno oba telefona mogu da idu za 360€.

Kao što reko S1 izašao iz garancije ali se radna pdrazumeva, mislim da je 30 dana radna garancija skroz OK, S2 je u garanciji čini mi se još 13 meseci (moram da proverim).

Cene su fiksne, korektne, shodne stanju i korišćenju telefona, nije mi frka da ih prodam pa i neću da skidam cenu, ako ne odu pokloniću ih Zamene me ne interesuju, plaćanje u EUR da ne bi bilo zabune sa kursom i sl. Za slanje se dogovaramo, pošto svaki ima svoju kutiju nije problem, ali preferiram lično preuzimanje ili prethodnu uplatu na T.R.

Kontakt PM.

Member Avatar korisnika Neo™
    Na forumu od
    Dec 2007
    Poruka
    22
    Prodato prvom koji se javio.

Pozdrav i hvala svima na interesovanju.

Bookmarks

Dozvoljeni tagovi

• Ne možete pokrenuti nove teme
  • Ne možete odgovoriti u temi