Zasto Kompanija Nokia nije izbacila uredjaje sa android platformom?
Ako moze neko malo strucnije da objasni
Zasto Kompanija Nokia nije izbacila uredjaje sa android platformom?
Ako moze neko malo strucnije da objasni
jednom rukom pridržavam rele u štampi, u drugoj je velerka . fali kalaj, naravno. odložim velerku ,parče kalaja u zube i prinesem.. ali kad sam pipnuo pad onim kalajem, tako je zaplavilo pred očima.
http://forum.benchmark.rs/showthread...=1#post2943725
Stručnije od ovoga može samo onaj ko ima uvid u ugovor i sme da kaže šta je tačno u njemu.
How to train your wagon
Još je sadašnji izvršni direktor Stiven Elop bivši kadar Microsoft-a...pa normalno je da je bivši kadar Microsofta tako nešto uradio, to je isto jedan od razloga. Da, i tih 1 milijardu dolara, ali i gospodin Stiven Elop isto.
Ja sam ja dok se borim, i dok se borim biću ja !
A Samsung ne može da se takmiči sa ZTE i Huawei. Donji segment je sada rezervisan za njihove modele koji nude isto koliko Samsung ili HTC za osetno manje keša. Explorer ili GAce nemaju šta da traže pored Skate ili Ascend G300.
How to train your wagon
Nokia je vec dosta dugo mrtva firma. ne umire, polako - vec je mrtva. gledao sam na Hoovers njihove finansije, ljudstvo i sve ostale korporativne podatke, oni ljudi su od pre izlaska iPhone-a, do danas, postali od Zmaja, do ptice bez leve noge i desnog krila.
Taj "dogovor" sa Microsoft-om je, jos kada je bio najavljen, od strane obicnog internet geek-a bio nazvan ugovorom koji garantuje SMRT Nokia-e jer su vec tada opasno dobro funkcionisali iOS/Android. Kako ljudi koji obrcu milijarde to nisu videli, a CEO internet svet jeste, ostaje misterija. zapravo i ne toliko misterija, nama srbima koji smo navikli da internet sajtove za vladu srbije rade "strucnjaci" za 30.000 evra, dok bi svaki clan ovog foruma, koji u startu ne zna ni HTML osnove, napravio bolji sajt da mu das 500 evra. Kapirate poentu ...
Bookmarks