@ gaca
Meni uopšte nije jasno kako se koristi taj Metal Pad i čemu on uopšte konkretno služi ? Stavlja se na bazu hladnjaka ili kako ? Ima li od toga zaista neke koristi ili je to više reklama ?
@ gaca
Meni uopšte nije jasno kako se koristi taj Metal Pad i čemu on uopšte konkretno služi ? Stavlja se na bazu hladnjaka ili kako ? Ima li od toga zaista neke koristi ili je to više reklama ?
Ja sam ja dok se borim, i dok se borim biću ja !
Ima nesto novo- http://www.caseking.de/shop/catalog/...5g::19601.html
Hmmm interesantno, ali što si mi citirao moje pitanje ako odgovor nema veze sa Metal Pad-om ??? U svakom slučaju hvala na linku, ali izgleda da još uvek nema testova ove najnovije Prolimatech PK-3 termalne paste
Samo kratko da kažem da ću do početka septembra kupiti ovu pastu i izvršiću testiranje na ovom procesoru iz potpisa kao i na slabijem AMD-ovom procesoru sa ženinog kompa, Athlon 4850e, potom ću okačiti rezultate.
Malo sam ispao iz tokova, pa molim za pomoć, koji programi su najpouzdaniji za detektovanje temperature ? Pogubio sam se koliko ih ima...
Da li je jedno pakovanje dovoljno za dva nanošenja ? To pitam da bih znao da li da kupim jedno ili dva pakovanja Liquid Ultra paste.
^slabi su ti procesori da bi se pasta zaista pokazala. treba neka zverka koja se ozbiljno greje.
... dream over ...
ako hocete da vam neko pocupa pinove sa socketa... idite u v*p h*use!!!
Jedno pakovanje jeste dosta za dva nanošenja.
Ali treba ti jači CPU da bi zaista osetio kvalitete paste. U suštini, treba jak CPU, odličan kuler i da pasta bude usko grlo, e tada se promena iste najviše oseti...
Pa ok, imam još vremena do septembra...videću šta mi je činiti. Ali nema veze, uzeću ja sigurno tu pastu.
A i ova najnovija Prolimatech PK-3 je izgleda fantastična, negde u rangu Gelid Extreme čini mi se.
@kosta10 ja tri puta porucio preko instituta i nisu mi ni jednom poslali swift za placanje. Ne znam sta da radim jos sam narucio dosta toga racun 70e. Ne lici mi to na Svabe.
Uzeo sam je e sad jos da se prezalim pa da je stavim na 2600k mada sam je uzeo za 3770k i da ga prekoljem i da je stavim izmedju proca i IHS ultra bi trebalo da se lakse skida od pro e sad ko ima to iskustvo nije strasno ako se malo skinu oznake ali ako treba cekic onda je opasno
Ma ne treba cekic ali baza tvog kulera mora da bude od bakra. Ako je od aluminijuma ode sve na kajsiju.
Bookmarks