Dakle posedujem ovo napajanje vec neko vreme i zaista sve vise pocinje da me iritira njegova buka.
Zanima me da li taj cooler koji se nalazi u njemu moze da se zameni i a ko moze koji bi ste preporucili?
Dakle posedujem ovo napajanje vec neko vreme i zaista sve vise pocinje da me iritira njegova buka.
Zanima me da li taj cooler koji se nalazi u njemu moze da se zameni i a ko moze koji bi ste preporucili?
"You don’t owe these people anymore. You’ve given them everything.” "Not everything. Not yet."
Moze naravno, kupis 12cm Fan kvalitetniji - skluplji i zamenis, posao 5min. Samo pazi, otvaranjem napajanja gubis garanciju ukoliko je isto u garantnom roku.
Probaj da nadjes SCYTHE Slip Stream do 1200rpm sjajan protok vazduha solidno tih, eventualno idi na ARCTIC COOLING F12 nesto slabiji protok ali zato extra necujan. Oba su debelo ispod 10e sto ima smisla davati za to napajanje. E sad ako bas imas ca$h-a potrazi NOISEBLOCKER, NOCTUA, SHARKOON ... sto je sam vrh, mada mislim da je totalno bezveze s obzirom da posedujes napajanje nize klase...Preporuka je prva dva
Bookmarks