-
Mogucnosti integrisane grafike i zamena za radeon hd 4650 ddr2
Evo posle dve godine koriscenja graficka kartica mi je odjednom pregorela bez ikakvog razloga. Iako imam garanciju na racunar od 5 godina, gospoda u servisu mi se samo nasmejala na mogucnost reklamacije. Tako da sam sad u potrazi za novom grafickom za sledecu konfiguraciju:
Gigabyte GA-G31M-ES2L
e6300 2.80 ghz
HD 4650 ddr2
4 GB ddr2
400W
S obzirom da na ploci ima integrisana graficka, interesuje me koje su njene mogucnosti, odnosno u kom je rangu ta integrusa?
Bio bih zahvalan ako bi neko mogao da mi predlozi neku pristojnu zamenu za graficku, recimo do 50e, nista preterano, da moze da radi dobro osnovne stvari i eventualno potera neku igricu staru koju godinu.
Pozdrav i hvala unapred.
-
Member
HD6570 nova. G31 ploce imaju graficke u rangu sa nekom, khm, FX-5200 AGP nVidiom, ili ATI 9200 kada su u pitanju performanse. Sto se tice ostalog, mislim da mogu da puste HD bez problema.
-
Uzeo sam novu radeon 6570 powercolor ddr3 1gb, ali opet ne dobijam sliku na monitoru. Ventilator na grafici radi, komp se normalno cuje pri paljenju, ali nema slike. Monitor je neki Samsung CRT 17". Kada izvucem kabl od monitora, na monitoru se pojavi ona setajuca slicica ako da mislim da je monitor ok. Molim za neki savet!?
Edit: Racunar sa integrisanom grafikom radi.
Edit2: Proradilo
Ciscenje slota i konektora i radi.
Menjao gorandox : 06.07.2012. u 18:20
Dozvoljeni tagovi
- Ne možete pokrenuti nove teme
- Ne možete odgovoriti u temi
- Ne možete okačiti atačmente
- Ne možete izmeniti svoje poruke
-
Pravila Foruma
Bookmarks