Ljubaznošću i mudrošću Kingstona nas nekoliko "srecnika", clanova ovog foruma, smo dobili ovaj primerak hardvera na koriscenje (naredna 3 meseca), da se malo "igramo", probamo, "dusu da mu vadimo" i "procenjujemo" kakav je ovaj ssd...
"Moram" kazatati da je to "tipican primer korupcije i mita" na delu...
Prvo nas "namame" SSD-om od 240GB (iako smo, neki od nas, veliki "ljubitelji" ssd-ova sa marvell kontrolerom, kako sto je moj Crucial M4), a onda nam na poklom (kao poklon) daju Kingston dataTraveler SE9 USB 2.0 flash, privesak za kljuceve sa logom Kingstona i hemisku olovku takodje sa logom Kingstona, kojom smo mogli potpisati revers za preuzeti uredjaj ("jesu oni normalni, misle da ce moci da me nadju kad bude trebalo vracati ssd, ima odma da se preselim i zametnem tragove, ni rodjena majka nece moci da me nadje
)...
Salu na stranu, ali zaista sam bio prijatno iznenadjen pozivom od strane PR konsultanta koji zastupa Kingston u Srbiji i njihovom zaista velikodusnom ponudom.
Za pocetak slede slike napravljene prilikom raspakivanja uredjaja...

, smo dobili ovaj primerak hardvera na koriscenje (naredna 3 meseca), da se malo "igramo", probamo, "dusu da mu vadimo" i "procenjujemo" kakav je ovaj ssd...
) daju Kingston dataTraveler SE9 USB 2.0 flash, privesak za kljuceve sa logom Kingstona i hemisku olovku takodje sa logom Kingstona, kojom smo mogli potpisati revers za preuzeti uredjaj ("jesu oni normalni, misle da ce moci da me nadju kad bude trebalo vracati ssd, ima odma da se preselim i zametnem tragove, ni rodjena majka nece moci da me nadje 
ONDA NE PARKIRAJTE NA MESTIMA REZERVISANIM ZA OSOBE SA INVALIDITETOM !!!
Citiraj i odgovori
Mada obožavam da gledam NAND i kontrolere kako je hlađen iznuta pcb... Šta ću kad sam xxx da ne kažem šta. No možda mi i na kraju dozvole?? 

Vidim gore 27C, moj samo "pokazuje" 30C onako reda radi 

Bookmarks