Vlasterx
webdizajn portfolio | D&D: vladimirwtf | WOT: Vlasterx (na pauzi do prvog anti-cheat patcha)
U FAQ-u pise da pokusavaju da izvedu nekako i trece lice, takodje pise da nece biti zlatnih metaka. Mislim da ce napraviti i trece lice, a zlatna municija ce pre ili kasnije sigurno da bude.
You know your game is bad when major hacking groups don't even bother to crack it.
a zasto mislis da ce premium mechovi uticati na gameplay?
Pa u startu hoće svakako... Moja je pretpostavka da će trebati grinda i grinda da zaradiš ingame credite za njih. (ponet iskustvom iz WoT-a, Tribesa-a i sličnih F2P igara). Slažem se da su pretpostavke. Živi bili pa videli. Neću mračiti po temi dok ne izađe da ne ispadne da trolujem a naprotiv, igra mi se MW igra više od bilo čega...
-What we're dealing with here is a total lack of respect for the law-
mene jako zanimaju ovi mali brzi skauti![]()
Mda, Raven ftw!
-What we're dealing with here is a total lack of respect for the law-
Vlasterx
webdizajn portfolio | D&D: vladimirwtf | WOT: Vlasterx (na pauzi do prvog anti-cheat patcha)
Dobro bre kad ce to da krene???
Samo nas tizuju...
Pa 7.avgusta je early access...ne znam kada kreće zvanično![]()
J&W MINIX 6150SE-UC3 | AMD Sempron 140 | Kingston 1GB DDR3 | Gigabyte GeForce 8400GS 512MB DDR2 | Samsung Spinpoint F3 500GB | SONY NEC AD5260S-OB | CFI CBI-A8989TG 150W | Realtek ALC 662 | Win 7 w/XBMC
Izgleda super video! Vidi se da će skauti imati veliku ulogu u igri.
Vlasterx
Ko je rekao Dandy...![]()
Bookmarks