Prikazani rezultati od 1 do 6 od ukupno 6

Tema: Koja navigacija na Eee Pad Transformer TF101 ?

Newcomer
    Na forumu od
    Jul 2007
    Poruka
    13

Koja navigacija na Eee Pad Transformer TF101 ?

Uzeo sam ovaj tablet pre 10-ak dana,(Android platforma) ali ne znam koju navigaciju da ubacim u njega :/ iGo sam ubacio, posto ga imam na telefonu i prezadovoljan sam sa njim, ali je problem sto je on 10.1" (1280x800) i iGo mu je sam na 1/4 ekrana Nigde ne mogu da nadjem ( Ne znam ni da li ima ) iGo za tu rezoluciju. Ako moze bilo kakva pomoc, ne mora to biti igo navigacija, neka navigacija koja je ok za Srbiju i Crnu Goru... Unapred zahvalan

Member Avatar korisnika seizmos
    Na forumu od
    Sep 2006
    Poruka
    3.168
    Ubaci Copilot poslednju verziju..

Newcomer
    Na forumu od
    Jul 2007
    Poruka
    13
    Citat Citiram korisnika: seizmos Pogledaj poruku
    Ubaci Copilot poslednju verziju..
    Pokusao sam CoPilot, ali pola gradova ne dozvoljava unosenje ulica :/ Juce sam instalirao Navigon, ima i ulice ima sve, ali pojma nemam koliko je siguran i sme li se ici na dalji put sa njim... Da li ima neko iskustva sa navigonom ?

Member Avatar korisnika ran
    Na forumu od
    Jun 2000
    Poruka
    312
  5. Moja mašina
    • CPU: i5-2400
    • MoBo: ASUS P8P67
    • RAM: 8Gb Kingston HyperX 1600
    • VGA: Gigabyte 5850
    • MON: Samsung 2443nw
    • HDD: Samsung F3 1Tb+WD Green 1Tb
    • OPT: DVD Pioneer 216
    • Case: ThermalTake 600W
    • LAP: Lenovo Y560 i5
    • INET: DSL
  6. Instaliraj Igo za Android i nadji streched skin na rap**ser** i posle instalacije "razvuci" na ceo ekran (posle startovanja aplikacije, dole pored sata imaces ikonicu kao strelice u sva 4 smera). Sam Igo ce biti i dalje u rezoluciji 960x540 ali razvučen na ceo ekran. Dok sam imao asus transformer, radio je super a sada imam igo na telefonu i 100% sam siguran da ce me odvesti gde treba :-).

Newcomer
    Na forumu od
    Jul 2007
    Poruka
    13
    Citat Citiram korisnika: ran Pogledaj poruku
    Instaliraj Igo za Android i nadji streched skin na rap**ser** i posle instalacije "razvuci" na ceo ekran (posle startovanja aplikacije, dole pored sata imaces ikonicu kao strelice u sva 4 smera). Sam Igo ce biti i dalje u rezoluciji 960x540 ali razvučen na ceo ekran. Dok sam imao asus transformer, radio je super a sada imam igo na telefonu i 100% sam siguran da ce me odvesti gde treba :-).
    Ma znam za iGo, imam ga, ali opet nece ni na strechu da se vidi kako treba, ne vidi se strelica gde se nalazim kad je u strechovan :/

Member Avatar korisnika ran
    Na forumu od
    Jun 2000
    Poruka
    312
  9. Moja mašina
    • CPU: i5-2400
    • MoBo: ASUS P8P67
    • RAM: 8Gb Kingston HyperX 1600
    • VGA: Gigabyte 5850
    • MON: Samsung 2443nw
    • HDD: Samsung F3 1Tb+WD Green 1Tb
    • OPT: DVD Pioneer 216
    • Case: ThermalTake 600W
    • LAP: Lenovo Y560 i5
    • INET: DSL
  10. Jesi li skinuo bas taj streched skin? Meni je radio bez problema i video se ceo ekran

Bookmarks

Dozvoljeni tagovi

• Ne možete pokrenuti nove teme
  • Ne možete odgovoriti u temi
  • Ne možete okačiti atačmente
  • Ne možete izmeniti svoje poruke
  •