Hardverska akceleracija je prezahtevna za integrisane grafičke. Ja ima zasebnu Nvidia 9500GT i opterećenje GPU-a ide i do 50-60% kada brzo skrolujem stranicu. Ali mi zato CPU (AMD Athlon X2 2,1GHz) ne prelazi 25%.
Da, i ja sam primetio da HW Accel menja izgled fontova. Ali osim toga, O12 radi odlicno.
Ja sam se vratio na 11.64, ovaj wrapper plugin mi ubi procesor!
Da li neko zna razlog zbog čega fontovi izgledaju tako drukčije kad se uključi hardverska akceleracija, da li je to do nedovršene i neispolirane hardverske akceleracije ili do drajvera ? Uostalom, malopre sam čitao na sajtu Opere da je hardverska akceleracija još uvek EKSPERIMENTALNA...a dokle će imati taj status izgleda da ni oni sami to ne znaju.
Ja sam ja dok se borim, i dok se borim biću ja !
Moze li da se iskljuci ova opcija da selektujes text i onda da ga drag&dropujes? [volim da gnjavim text misem dok citam]
Ja imam problem sa flashom. Kad gledam neki video dešava se da se zamrzne slika, što me strašno iritira.
Probaću sutra da uradim clean install, sad me mrzi da se cimam sa backup-om bookmarkova![]()
A gde ukljucujete ta hardverska akseleracija ja nikako da nadjem
Hvala Kosta ovo radi kod mene na starom komp.sa 4670 grafiku ide GPU Usege od 10-25% kad skrolujem brzo
A kakvo ti je iscrtavanje komplikovanih stranica poput nba.com i facebook sajta ? testiraj to i javi utiske.
Šta je sa fontom, da li drukčije sada izgleda ?
Font izgleda isto nema neke razlike ali facebook,nba i neke strane sa mnogo flesh sadrzaje znaju kociti pomalo kad skrolujes e sad to je mozda i do procesor single core athlon 64 3800+ i plus jos nije mi jasno kako se moze proveriti dali je uklucena ta hardverska akseleracija kad se uradi restart
History ne može da se izbriše. WTF?
Ko efs-uje zlo ne misli.
Bookmarks