jesam, bio je jedan poziv. inace, sada sam u Grckoj, ali mi se spucao SGS pa nisam jurio karticu... javljam ako nesto saznam/uradim
jesam, bio je jedan poziv. inace, sada sam u Grckoj, ali mi se spucao SGS pa nisam jurio karticu... javljam ako nesto saznam/uradim
Best game ever - Under development Oh My God 2.00.1xxxx.88 !!!
~ Merhaba veliki kalife, presvetla zvezdo istoka... ~ ~ Hvala, dobri moj IzNoGooDe... ~
zna li neko da li i druga dva operatora imaju nesto slicno kao sto je Telenor putni paket? nekako mi se to cini najsigurnijom varijantom... uzeti prepaid karticu i uplatiti neki od tih putnih paketa i to je to... nije jeftino, ali bar covek moze da ima kakvu takvu kontrolu. u pitanju je put za grcku...
If it ain't broke, don't fix it...
Moje Teme Nokia S40
imas vip prepaid, pogledaj na sajtu pod prepaid roaming paketi.
hmm... povoljnije je nego kod telenora, za 990RSD dobije se 20minuta i 20sms plus 5MB... kod telenora je 1500 RSD 20min/20sms... jedina je caka to sto mora da se koristi Vodafon mreza, ali valjda je primorje dobro pokriveno...
If it ain't broke, don't fix it...
Moje Teme Nokia S40
posto sam pokretac teme, red je da se javim sa licnim iskustvom:
nakon kisnog dana otisli smo do Cosmosa u Solunu i otisao sam direktno u radnju Vodafona. Jedino sto vam treba je pasos i pare, moja preporuka je 10Evra.
vi kupujete Vodafon prepaid karticu koja nista ne kosta, ali za svaku uplatu kredita na nju - drzava vam uzima oko 50Eurocenti. treba vam 5Evra kredita na kartici kako bi aktivirali Surf & Email dodatak od 500MB do 31.07. (posle 01.08. ce se za 5E dobijati 100MB). takodje, mozete da preko automata da prepaid karticu pretvorite u Vodafone International sa povoljnijim zvanjem inostranstva. (ova promena ce poceti da vazi za 24h)
ja sam sve odradio u radnji tj. rekao sam radniku sta zelim, pa je on sve uradio, uz napomenu da od potpisivanja ugovora do aktiviranja kartice mora da prodje oko sat vremena.
s obzirom da sam u hotelu placao 5E za 90min interneta, sada sam miran po pitanju neta do kraja odmora. a pogledacu kasnije da nadjem info koliko kosta minut zvanja Srbije....
poz sa mora....
~ Merhaba veliki kalife, presvetla zvezdo istoka... ~ ~ Hvala, dobri moj IzNoGooDe... ~
Odlicno, hvala za informacije iz prve ruke!
Znaci, potpisivanje ugovora tj uzimanje prepaid kartice je besplatno, samo placas kredit?
One Bonuse za dopunu od 10E, ako sam dobro razumeo, mozes da imas 100min ka svim mrezama u GR ili 2h ka Vodafone mrezi? Naravno, to je bonus, 10E ti ostaje za koriscenje.
Jel si probao slanje poruke za Srbiju? Vidim cenu od 0.0054E/SMS, stoji neka "(2)" kao napomena, ali nigde nije objasnjena na sajtu, pa reko da nema neka dodatna zackoljicaAko je ovo finalna cena, to je realno super 6-7din je SMS za Srbiju.
edit:
Zaboravih, lepo se provedi na moru![]()
Menjao dule0911 : 27.06.2012. u 18:19
Čekam sutra da se aktivira ovaj International paket, pa da vidim cene.
Inače, evo i prvog iznenađenja: čim sam stigao u Hanioti — imam samo GPRS signal, na momente EDGE. Tako da će mi 500mb sigurno potrajati
BTW, hvala za lepe želje, odmaram se već 10 dana![]()
Hehe bas te briga, uzivaj
Ja idem na Lefkadu i sumnjam da cu i EDGE imati, ali se nadam makar na momente EDGE-u da mi radi skype![]()
http://www.speedtest.net/android/203227164.png
Evo kako radi net kada ima signala.
Gde ideš na Lefkadu? Sam grad sigurno ima dobru mrežu... Bio sam tamo pre dve godine.
Idem u Nidri (Nydri), na istocnoj strani ostrva, juznije od Lefkade. Predpostavljam da ima barem EDGE, posto je to posle Lefkade najvece naselje na ostrvu.
Znam mesto, samo je pitanje kakav je Vodafon signal...
S obzirom da imaju poslovnicu u Lefkadi, nadam se da tu imaju 3G, a makar u Nidriju EDGE... Videcu kad stignem, ali nada umire poslednja![]()
Možda će Vam značiti
http://maps.mobileworldlive.com/netw...id=156&cid=136
A ako hoćete GSM pokrivenost, pored samo izaberite GSM tehnologiju.
Najlakse je da pronadjes temu na forumu o tvom modelu telefona i konsultujes se sa kolegama.
Konkretno pitanje: Koji je najjeftiniji internet paket i kod kog provajdera u Crnoj Gori i Italiji? Ako neko zna, nek vice![]()
Menjao Septimus : 09.07.2012. u 18:53 Razlog: sync
S2 i S3 NeatROM by Sale
S2 NeatRom - XDA.....S2 NeatRom - Benchmark.....S2 NeatRom - Android Forums.....S3 NeatRom - XDA
Bookmarks