Kod Kopernikus-a 6Mbps + kablovskaTV kosta 2450 din sa pdv-om
Kod Kopernikus-a 6Mbps + kablovskaTV kosta 2450 din sa pdv-om
@Alister Ne zaboravi da kod Ikoma imas i pay tv pakete uracunate u tu cenu(i onaj telefon, mada cisto sumnjam da ga neko koristi)
nema u tom prvom paketu uracunato. Takodje za vektor , ja sam u jajincima i fenomenalno sve radi dok radi ... onda 1-2 mesecno pukne ... nema par sati i onda ponovo radi perfektno neko vreme ... tako je kako je , nemam uslove za bolje trenutno. Placam 3200 dinara za KablTV+20mb internet/1mb up , i osnovni digiTV paket ... Kombo paket dok su im jos bili aktuelni
![]()
Menjao Bosla : 19.06.2012. u 12:59 Razlog: dodavanje speedtest
You only need to shake it twice. If you shake it more than twice , you are playin' with it ...
To je flat3 paket kod Ikom-a(Flat 3 10Mbps, Kabl. TV + DIGITALNA TV (paketi 1,2 i 4) + TEL 1) ---cena 2,295 din
Evo, kod SBB isto,10Mbps, DigitTV sa sve HD kanalima, Wi-Fi ruter --- cena 2840 din !!!
Kod Vektora, recimo, neki slican paket (digitTV bez HBO/XXX, bez HD) sa 10Mbps je 3095 din
E sad, da se covek zapita, zasto je vektor toliko skup ???
Sta oni nude, zbog cega su toliko skuplji od ostalih kablovskih, kod vektora uvek dobijes losiju ponudu za vise para, nego kod konkurencije![]()
Kod Ikoma je uracunata cena i mesecnog odrzavanja, kod SBB-a nisi, za Vektor ne znam.
A gde ti je taj kombo paket ???...to sto je bilo, bilo je !
Gledam trenutne cene koje su u ponudi
jos jedna stvar, taj misteriozni kombo paket, koji ne postoji u trenutnoj vektor ponudi. U to vreme kad si ga uzimao, nije sigurno imao 10Mbps i 100 kanala digiTV i naravno je bio skuplji od konkurencije
Menjao Alister : 19.06.2012. u 16:45
Ok je cena za SBB, racunao sam prema ovome http://www.sbb.rs/Mix+paketi/5271/HD...ml/nav_start=0
Sve si ti dobro uracunao. Vektor trenutno zaista ima najgoru ponudu. Za novog korisnika naravno. Busaju se sad sa ponudom "besplatna instalaciona taksa" cuj nije nego ... A targo telekom ti optiku za dzabe do vrata dovuce. Ikom konstantno ima takve promocije , o sbb i da ne govorim. A kod vektora to vazi samo ako je u toku neka od akcija. I to uz ugovor naravno. Jedini trenutno u Srbiji nemaju nikakav unitet ponudjenih usluga vec sve odvojeno placas , naravno jer im je zinulo dupe za pare. Ne kazem , meni zaista perfektno sve radi KADA radi ali ... U odnosu na konkurenciju su oduvek bili tromi , kasnili i trange frange odradjivali samo zato sto moraju da ne bi nestali sa trzista. Situacija koja mi se desila skoro je da sam do istih otisao , rekao situacija je takva i takva , pre 2+ godine sam uzeo kombo paket , zadovoljan sam kako sve to radi , ali evo posto mi je istekao ugovor (a realno sem ADSL-a , i Madneta nemam alternativu) spreman sam da potpisem novi ugovor , sta imate da mi ponudite. Ponudili su mi upravo to sto si napisao. Duplo manji net , digitalnu televiziju kao do sada , i tv.pretplatu , po ceni koja je za 100 dinara manja od onoga sto trenutno placam za kombo ... Gde je tu logika ? U cinjenici da im je marketing i trzisna strategija katastrofa ...
You only need to shake it twice. If you shake it more than twice , you are playin' with it ...
Vektor trenutno zaista ima najgoru ponudu.
Marketing i trzisna strategija im jesu katastrofa.
Kad radi zaista radi korektno, kad ne radi e onda bas ima zivce i vreme da pogubis dok ne proradi kako treba (ako uopste proradi)...
Nema tu sta mnogo vise da se prica, cinjenice sve same za sebe govore...
Živela konkurencija !!!
Menjao P307 : 19.06.2012. u 20:43
***************** Vozite kola...? *****************ONDA NE PARKIRAJTE NA MESTIMA REZERVISANIM ZA OSOBE SA INVALIDITETOM !!!
Gledam Eurosport HD na Vektoru preko web-a. Uvek zabode posle odredjenog vremena. Nekad posle 5 sekundi , nekada do 2 min. Zna li neko kako resiti problem ?
Pravo iz Japana švercujem ja SONY, ako ti se ne svidja igram Tenis Stoni
Povecaj buffer.
-Nemoj ici utabanim putem umesto toga kreni po bespucu i ostavi svoj trag.
meni ni to ne pomaze :S moracu da uvedem ktv samo zbog tour de france
ja kod VEKTOR-a placam 10Mbps + кабловска ТВ кошта 2585 динара са ПДВ-ом.
Bookmarks