Jedna stvar mi nije jasna, uzeo sam MIK od Telekoma ali nisam vratio opremu(jer mi u ugovoru stoji da je u mom vlasništvu), i prešao na totalNET. E sad me zanima, jel to automatski znači da sam raskinuo ugovor sa Telekomom ili moram otići po neki papir koji to potvrđuje? Interesuje me zbog toga da ne počnu da mi stižu paralelno računi za ADSL i od Telekoma i od Total-a.
sam papir sa MIK-om koji si potpisao je potvrda raskida ugovora sa telekomom iako to zvanično ne bi trebalo da je tako. najbolje idi do njih i bar pitaj da li si završio sa njima da te ne bi iznenadili, jer svašta se kod nas može desiti. teta u sbb-u mi je rekla da oni moraju da izdaju MIK nezavisno od raskida ugovora pa kad novi provider tj. SBB potvrdi da je kod tebe moguća brzina veća od 6Mbit (tj imaš uslov za total mix) onda raskidaš ugovor sa telekomom i vraćaš ili ne vraćaš opremu. naravno to je teoretski tako dok u praksi ja lično još nisam čuo dve iste priče, svako (provider-i) ima neku svoju verziju oko MIK-a i menjanja provider-a a telekom tu prednjači jer tamo svaki drugi zaposleni ima svoju verziju priče oko MIK-a.
takoreći ne zna se ko koga ...
sve puno ludaka
^
Iz Kucure sam, a tri nedelje sam čekao zbog Telekoma, a koji je tačno razlog ne znam.
jbt tri nedelje. meni kažu juče dve je prosek, i ako do četvrtka ne jave ništa da ih cimam da vidimo u čemu je stvar. haos, a opet neko dobije u toku iste nedelje
sve puno ludaka
Na koliko potpisujete? Godinu ili dve? Kako stvari sad stoje najverovatnije ću i ja kod njih pošto ionako koristim Total TV, samo još da vidim na koliko da se vežem...
Svima koji su na redu je poslato u ponedeljak,tacno je,trazio sam broj posiljke od TTV i dali su mi,ide preko city ekspress...ne znam zasto nije stiglo u utorak u city rekli u sredu stize....
Znaci prijavio sam se sa MIK u ponedeljak 02.07,kontaktirali me u petak,poslali u ponedeljak 09.07...stize u sredu 11.07...javicu rezultate.
Da dopunim pricu o MIK moglo bi biti zanimljivo,u telekomu su mi rekli,ako ne aktiviram ADSL od drugog provajdera za 30 dana,platicu punu cenu kao da sam imao ADSL kod njih...pretpostavljam da ce naplatiti onoliko dana dok drugi provajder ne aktivira ADSL ,videcemo kad stigne racun...
i ja bi najradije presao na total tv, jer ne verujem da ce ista biti povoljnije u naredne dve godine sto se tice adsl-a, ali nemam rezervni modem i spliter(jos imam isdn liniju,pa ih nije lako ni pronaci da kupim neke polovne bar) , ne ostaje mi se bez neta 20 dana..tuga
Bookmarks