Prikazani rezultati od 1 do 3 od ukupno 3

Tema: Bezicni transver zvuka pc-pojacalo

Member
    Na forumu od
    Aug 2007
    Poruka
    106

Bezicni transver zvuka pc-pojacalo

Pozdrav,
    nisam hteo da kopam mrtve teme, ljudi me znaju posto sam se raspitivao za formiranje hifi sistema. Na kraju ispalo da uzimam najverovatnije sledece nedelje MA RX2 posto sam vrlo zadovoljan kvalitetom zvuka i snagom,
    no pominjao sam i problem prenosa zvuka sa pc-a koji je udaljen 8m od sistema. Zbog toga premisljao sam se za yamaha av risiver 471, zbog povezivanja optikom cime necu izgubiti na kvalitetu zvuka,
    no u 4audiu me je tip usmerio na bezicne strimere zvuka, pa sam nasao logitech blutut varijantu koja se povezuje za pojacalo i prima signal sa racunara ili drugih izvora.

Da li neko ima iskustva sa tim? U tom slucaju isao bih na marantz pojacalo, i tako bih slao zvuk na njega.
    opet, plasim se kompromitovanja kvaliteta zvuka...kabl je kabl, a na netu su apsolutno misljenja podeljena.

Ima neko koji savet?

Member Avatar korisnika nikk18adsl
    Na forumu od
    Jul 2007
    Poruka
    1.430
  3. Moja mašina
    • CPU: Intel Core2Duo E4400 Box cooler
    • MoBo: Asus P5B
    • RAM: 4gb ddr2(Geil & Apacer) 5-5-5-15 1.8v
    • VGA: Asus NVidia 9800GTX+ Dark Knight
    • MON: Dell Ultra Sharp U2312HM
    • HDD: Samsung F3 1tb 7200rpm 32mb
    • OPT: Nec dvd-rw, Sony dvd-rom
    • Case: Chieftech BX-02B-B-SL/Chieftech CFT-600-CS
    • SND: M-Audio Audiophile 2496<=Music Boy IC=>Microlab Solo2 + Hi-Fi (separate)
    • INET: DSL
    • Ostalo: Tast.BTC Smart Office, A4 Tech GLaser X6-60D, pad A4 Tech X7 Gaming, scan. HP 2400, Chieftech Fans
  4. http://www.logitech.com/en-us/speake...ueezebox-touch

Ovaj bi ti recimo posluzio kao transport do pojacala, a na njega mozes da dodas i neki bolji DAC eventualno, ako resis da jos ulazes u izvor. Ima jos slicnih gadget-a za tu namenu... Moje resenje bi uvek bilo da priblizim komp na potrebnu daljinu do pojacala ili eventualno napravis muzicki server samo za muziku, umesto davanja para na ovakve stvari. S tim parama sto bi ustedeo, mogao bi vec da razmisljas o nekom eksternom DAC-u koji bi nakacio direktno na komp. Zapravo, ti to i sad mozes, umesto sto trazis streamer-e. Nakacis neki DAC preko koaksa ili optike sa kompa i preko analognih RCA ga povezes direktno na pojacalo (naravno DAC bi ti bio pored pojacala, i izbegao bi duge analogne interkonekte). Zvucno je to dosta bolje, kao i kupovina pojacala, umesto risivera za RX2.

Member Avatar korisnika gvlada
    Na forumu od
    Oct 2006
    Poruka
    3.883
    Arcam rdac ima wifi opciju ali komplet kosta 500e. Bilo koji usb dac da kupis max duzina usb kabla je 5m. Duzi dig kablovi takodje nisu najsrecnije resenje ali kvalitetniji, oklopljeni kab bi moguce izdrzao tih 7-8m za spdif.
    Shut up before I slap the taste so far out of your mouth you'll never get it back!
    Vladavina has spoken.

Bookmarks

Dozvoljeni tagovi

• Ne možete pokrenuti nove teme
  • Ne možete odgovoriti u temi
  • Ne možete okačiti atačmente
  • Ne možete izmeniti svoje poruke
  •