-
Member
Provera poste preko Orion telekoma?
Da li je moguce nekako podesiti mail na iPhone-u da moze da skida preko pop3 servera postu, ali kada telefon nije na mrezi Orion telekoma, preko wifi-a? Dakle da preko 3G mreze proveravam postu, kada nisam kod kuce, gde imam pristup Orion telekom mrezi?
Obicna podesavanaj ne rade. Tacnije kada sam preko wifi-a nakacen na kucnu mrezu, to radi, ali kada iskljucim wifi i nakacen sam na 3G mrezu, to vise ne radi.
-
Hm, nisam skoro koristio pristup email-u van Orion mreze, ali koliko se secam to je moguce. Pristupi samo korisnickoj zoni na Orion sajtu (uloguj se), zatim pronadji opcije pod stavkom "username/Lični podaci". Videces da postoji mogucnost izmene ili postavljanja tzv. alternativne lozinke (bar je tako kod mene koji sam presao sa bivseg SezamPro-a). Kada kliknes na ta podesavanja trazice da uneses prvo glavnu lozinku (sa kojom se logujes na Orion i koju verovatno sad koristis za email) pa onda dva puta novu alternativnu lozinku. Cini mi se da se ona moze koristiti bas u svrhu skidanja poste preko drugih provajdera. Naravno u mail klijentima promeni staru lozinku alternativnom.
-
Member
To je to. Hvala. Uspelo je.
Dozvoljeni tagovi
- Ne možete pokrenuti nove teme
- Ne možete odgovoriti u temi
- Ne možete okačiti atačmente
- Ne možete izmeniti svoje poruke
-
Pravila Foruma
Bookmarks