Prikazani rezultati od 1 do 3 od ukupno 3

Tema: Provera poste preko Orion telekoma?

Member Avatar korisnika Bad Habbit
    Na forumu od
    Jul 2005
    Poruka
    905
  2. Moja mašina
  3. Provera poste preko Orion telekoma?

Da li je moguce nekako podesiti mail na iPhone-u da moze da skida preko pop3 servera postu, ali kada telefon nije na mrezi Orion telekoma, preko wifi-a? Dakle da preko 3G mreze proveravam postu, kada nisam kod kuce, gde imam pristup Orion telekom mrezi?

Obicna podesavanaj ne rade. Tacnije kada sam preko wifi-a nakacen na kucnu mrezu, to radi, ali kada iskljucim wifi i nakacen sam na 3G mrezu, to vise ne radi.

Newcomer
    Na forumu od
    Oct 2010
    Poruka
    15
  5. Moja mašina
    • CPU: AMD FX-8120, 4000 MHz (16.5 x 243)
    • MoBo: Asus M5A99X EVO
    • RAM: 2X4 GB DD3 HyperX Genesis 1600MHz
    • VGA: ATI Radeon HD 2600 PRO (256 MB)
    • MON: LG W2234S
    • HDD: WDC WD6400AAKS 640GB, WDC WD15EARS 1.5TB
    • Case: LCPower, napajanje Seasonic SS-520GM
    • SND: Integrisana zvucna HDAudio
    • INET: DSL
  6. Hm, nisam skoro koristio pristup email-u van Orion mreze, ali koliko se secam to je moguce. Pristupi samo korisnickoj zoni na Orion sajtu (uloguj se), zatim pronadji opcije pod stavkom "username/Lični podaci". Videces da postoji mogucnost izmene ili postavljanja tzv. alternativne lozinke (bar je tako kod mene koji sam presao sa bivseg SezamPro-a). Kada kliknes na ta podesavanja trazice da uneses prvo glavnu lozinku (sa kojom se logujes na Orion i koju verovatno sad koristis za email) pa onda dva puta novu alternativnu lozinku. Cini mi se da se ona moze koristiti bas u svrhu skidanja poste preko drugih provajdera. Naravno u mail klijentima promeni staru lozinku alternativnom.

Member Avatar korisnika Bad Habbit
    Na forumu od
    Jul 2005
    Poruka
    905
  8. Moja mašina
  9. To je to. Hvala. Uspelo je.

Bookmarks

Dozvoljeni tagovi

• Ne možete pokrenuti nove teme
  • Ne možete odgovoriti u temi
  • Ne možete okačiti atačmente