Povratak kralja!!!
Povratak kralja!!!
Aha. Videcemo.
aca10: jel to znaci da će evropski serveri krenuti 14.05 u 24:01?
Nadam se da nece imati previse slicnosti sa 2012..
LFS - You have to do the driving
Tumblr
Ja se nadam da necemo ponovo prolaziti kroz sledece faze:
-Waits for the inevitable nonsense about Kings.
-Waits for the bullshit "in-game" trailers to come out.
-Waits for the demo that will feel fairly decent, with the promise of being "old code, so it can only get better".
-Waits for the final piece of shit scriptfest, with outdated tech, to come out.
-See everyone disappear from PS3/360 PES threads until the 2014 teaser.
Jbg, sto je jedan napisao, "It's 2012 and we have to choose beatwean football game that annoys you, and the one that bores you..." Sumira i moje misljenje savrseno![]()
Menjao Boris Lozac : 20.04.2012. u 14:40
Tumblr
Znas, Fifa street nije los.
To ti je treca opcija.
Ma da, i odbojka na pesku, cetvrta opcijaIgram PES 2009 ovih dana s drugarima, ipak bolji od ovih posle njega..
Menjao Boris Lozac : 20.04.2012. u 14:51
Tumblr
Ne znam zasto trose pare na Ronalda.
Da li je zaista moguce da ce ljudi zbog njega kupiti igru ?
Ja sam digao ruke od PES-a tamo negde 2011 tako da od ovog nista vise ni ne ocekujem. Daj boze da naprave zaraznu igru kao sto su bili stari serijali.
Tumblr
Pa mogli bi sigurno da unaprede komentatore, publiku, AI i da gameplay ucine slicnijim demo verziji 2012(kojom ste uglavnom bili zadovoljni).
Za jednu verziju i vise nego dovoljno.
Kralj ce morati debelo da se potrudi da bi se vratio na tron... a i tada ce biti tesko!
Meni FIFA 12 savrseno odgovara, i da FIFA 13 bude bukvalno ista igra imace prednost kod mene u odnosu na PES... golemu prednost!![]()
Nece biti konkretnog 'vracanja' pre sledece generacije konzola. Ali valjda 2013 moze da se ucini manje 'fifastim' sa par podesavanja.. da ne preskocim PES i ove godine..
Tumblr
Samo u Srbiji primecujem da ljudi ne mogu da se naviknu na FIFU... kao i obicno, imamo najvise fudbalskih strucnjaka po glavi stanovnika!
Ja prosto ne mogu da preskocim kao ti, i jos bolje tako jer inace ne bih igrao odlicnu FIFU. A sada sto ti mislis da nema "vracanja" pre sledece generacije, pa nece EA sedeti skrstenih ruku sto se sledece generacije tice. Mora Konami mnogo da se potrudi, zaista mnogo da bi npr mene vratio u svoj tabor.![]()
Bookmarks