Po meni nešto slično treba kao i na Apple podforumu...
-Android Hardware
-Android Software ( i u njemu Mod/Root, kao u pdfu grafičke karte)
Po meni nešto slično treba kao i na Apple podforumu...
-Android Hardware
-Android Software ( i u njemu Mod/Root, kao u pdfu grafičke karte)
moj predlog bi bio da bude razvrstano po platformi, tipa:
Android
- software
- hardware
- ostale teme
(modding, dodatci itd..)
Isto tako kao za Android, po tri podgrupe za Apple i RIM (bberry). Cetvrta grupa Ostali svi.
2p.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-5
Mozda bi bilo najbolje napraviti Android podforum jer ulaskom u forum Mobilni tel ili Soft za mobilne imate pregled tema vezano za ostale OS. Kao sto kaze peca, iako se neko razume u WM 6.5 ili Symbian, nece vise zalaziti gde se nalaze te teme ako se izdvoje da bude svaki OS posebno. Ja sa prva osoba koja ce tako koristiti forum.
Iskreno, ja ne zalazim ni ovako. Nema neke razlike u tom pogledu dakle. Prelistam new posts i one u kojima sam pisao. (tapatalk sveta stvar...).
Po novim postovima pogledam sta mi je zanimljivo pa eventualno udjem i procitam. U pod forume nikad ne zalazim.
A eto ja sam i nov i prilicno aktivan.. Ako je to neki model.
S'tim sto iOS mozda nije ni obavezan jer vec postoji Apple podforum.
Opet se brkaju hw i sw ....
[WoT] - Grinelwald
Ne treba brkati HW i SW. Ako pricamo o Androidu, Tableti, Telefoni i Softver su obavezni kao podforumi.
LolPa to je rizik koji ide uz otvaranje novih podforuma
![]()
J&W MINIX 6150SE-UC3 | AMD Sempron 140 | Kingston 1GB DDR3 | Gigabyte GeForce 8400GS 512MB DDR2 | Samsung Spinpoint F3 500GB | SONY NEC AD5260S-OB | CFI CBI-A8989TG 150W | Realtek ALC 662 | Win 7 w/XBMC
Za sada cemo odvojiti Android telefone u poseban forum, a za dalje cemo da vidimo
...gornji, donji, šipka, maj...alal vera ovaj - onaj, alal vera ceo kraj
Mogli ste bar pomenuti Badu u onoj drugoj sekciji, sve ste nabrojali osim Bade, dajte da se bar tu ne osecamo bedno i zapostavljeno
![]()
Spiral out, keep going!
Ja se iskreno izvinjavam, sad cemo da popravimo![]()
...gornji, donji, šipka, maj...alal vera ovaj - onaj, alal vera ceo kraj
Vise sam se zezao ali hvala![]()
Spiral out, keep going!
Evo sad videh, ulogovao sam se preko Opere mini sa Wave 2 i Bada OS, sad je sve mnogo preglednije.
Bookmarks