Strana 3 od 5 PrvaPrva 12345 PoslednjaPoslednja
Prikazani rezultati od 31 do 45 od ukupno 71

Tema: Test: ASUS GeForce GTX 680 2GB

Moderator Avatar korisnika garson
    Na forumu od
    May 2006
    Poruka
    4.893
  2. Moja mašina
    • CPU: Intel Xeon X3320, Corsair H50 push-pull, AC MX-2
    • MoBo: DFI LANParty DarK P35 T2RS, TR HR-05 IFX Black on NB
    • RAM: 2x2GB Crucial Ballistix Tracer Red w/ OCZ XTC Rev.2
    • VGA: ASUS GTX460 1GB DirectCU TOP
    • MON: Dell U2311H
    • HDD: OCZ Vertex 2 60GB + WD 3200AAKS
    • OPT: Pioneer 108 @ Vantec ATA to SATA
    • Case: Antec 902, Scythe KAMAKAZE Blue LED x3 , Corsair HX620
    • SND: ASUS Xonar DG, Microlab B-73
    • INET: DSL
    • Ostalo: Logitech G5 Rev.1, SteelSeries S&S, Logitech UltraX Flat Premium, Scythe Kaze Server
  3. Citat Citiram korisnika: nex999 Pogledaj poruku

Sta mu dodje "prirodan" Jel ovaj raspored neki problem, smeta li necemu ... jel to struja ne' dulazi u kartu kano valja
    I ne samo to, pise "dva šestopinska molex konektora". Molex je 4pin, ovo se ne zove molex vec 6pin PCI-E konektor.

Member Avatar korisnika Prostreet
    Na forumu od
    Jan 2009
    Poruka
    1.581
  5. Moja mašina
    • Ostalo: Leti, leti pesmo moja mila! i ROCCAT TAITO!!!!!!!!!
  6. Citat Citiram korisnika: Uruk Pogledaj poruku
    te iste fotke su i na guru3d

...po meni nema potrebe da sam fotografise, obradjuje pa da kaci, kada su karte iste pa bi i fotke bile iste. Sto bzvz da gubi vreme, a vreme je novac

Aha, znaci sad se tako rade testovi ne moras da slikas proizvod, nego si uzimas slike odakle hoces, pazi ovo je slika sa Tech Power up, nisu ovo nikakve press fotke, evo pozadine i originalne slike, ako je imaju na Guru3D onda je to njihova fotka, ovde cak ima i male razlike medju ovim slikama moze biti i do obrade, nebitno, ovo cak na prvi pogled deluju kao dve razlicite slike, dobro šarao je Bojsa neku sa Tech, neku sa Guru 3d . i kakav je bre to izraz sad press fotke, ko je to slikao Asus GTX 680 jel' Reuters???? Hahaha, kazem bolje cutite. Press fotke, pa zasto slikaju na overclock 3D, Hardware Canucks, Hardware Secrets, sto svi lepo ne uzimaju press fotke, napajanja, grafickih, kucista, sigurno ima da se kupi od Reutersa, oni verovanto slikaju do gola svaku graficku koja se pojavi!!! Cirkuzijada.

...po meni nema potrebe da sam fotografise, obradjuje pa da kaci, kada su karte iste pa bi i fotke bile iste. Sto bzvz da gubi vreme, a vreme je novac;
    Uruče, ja mislim da si potpuno u pravu sto da se gubi vreme, lepo se uzme preko Google translatora prevede tekst, pa uzmu pa ga malo doteraju, pa na kraju samo sklepaju neke grafikone, sto da slikaju, da pisu, kad ima vec necije tudje, hahah bravo, logika ti je najbolja!.
    Menjao Prostreet : 05.04.2012. u 11:53

Member Avatar korisnika Uruk
    Na forumu od
    Nov 2009
    Poruka
    2.989
  8. Moja mašina
    • CPU: PII X4 965BE / CM N520
    • MoBo: GA-970A-UD3
    • RAM: 8gb Kingston
    • VGA: 6870 PCS+ / Accelero TT II
    • MON: ViewSonic VP2250wb
    • HDD: WD 2 x 500 Gb
    • Case: BM02B / OCZ sxs 500W
    • SND: Creative
    • LAP: ASUS Eee PC
    • Ostalo: Logitech
  9. nznm, meni vise vuce na onu sa 3dgurua... vidis ona mala tri pecata levo. ista ona sa prethodne strane
    Mozda sam se ja krivo izrazio, ili se izgubilo u prevodu kada sam napisao 'vreme je novac', ali hteo sam da kazem koliko para toliko i muzike i entuzijazma.
    Menjao Uruk : 05.04.2012. u 11:54
    Do not believe anything they say. Keep your eyes open!

Member Avatar korisnika Prostreet
    Na forumu od
    Jan 2009
    Poruka
    1.581
  11. Moja mašina
    • Ostalo: Leti, leti pesmo moja mila! i ROCCAT TAITO!!!!!!!!!
  12. Citat Citiram korisnika: Uruk Pogledaj poruku
    nznm, meni vise vuce na onu sa 3dgurua... vidis ona mala tri pecata levo. ista ona sa prethodne strane
    Mozda sam se ja krivo izrazio, ili se izgubilo u prevodu kada sam napisao 'vreme je novac', ali hteo sam da kazem koliko para toliko i muzike i entuzijazma.
    Hahahah ok, izvini, da ovo je vecim delom sa Guru3d i po koja sa Tech power up! Nema to veze sa parama, ako ti se ne isplati nemoj da ga radis.

Member Avatar korisnika Uruk
    Na forumu od
    Nov 2009
    Poruka
    2.989
  14. Moja mašina
    • CPU: PII X4 965BE / CM N520
    • MoBo: GA-970A-UD3
    • RAM: 8gb Kingston
    • VGA: 6870 PCS+ / Accelero TT II
    • MON: ViewSonic VP2250wb
    • HDD: WD 2 x 500 Gb
    • Case: BM02B / OCZ sxs 500W
    • SND: Creative
    • LAP: ASUS Eee PC
    • Ostalo: Logitech
  15. po meni je i ovaj review odlicna reklama za karticu, ne razlikuje se mnogo od ostalih reviewa, ali je daleko od onih pravih user testova koji se mogu naci ovde na forumu.
    Do not believe anything they say. Keep your eyes open!

Member Avatar korisnika zajebani
    Na forumu od
    Jan 2007
    Poruka
    1.392
    Verujem da ima dosta ljudi ovde na forumu koji bi iz entuzijazma odradili test kartice koju su kupili za sebe. Problem je sto to nije test, jer treba da bude uporedni, ali nije ni tako tesko da se pozajmi kartica slicnih performansi od drugara, ili da test odrade dva clana sa foruma sto je jos bolje. Graficke kartice su realno nesto sto vecinu zanima, eventualno uticaj procesora na perfomanse u igrama.

Mozda bi redakcija bencha mogla da razmisli o tome da omoguci clanovima koji imaju zelju da tako nesto urade, ako je sve uradjeno po nekim standardima, da se takav test uvrsti medju zvanicne testove bench sajta. Test koji se pojavi na forumu, ako je kvalitetno uradjen, samo se prepakuje medju testove na sajtu, uz napomenu da je radio korisnik sa foruma. Iskren da budem ja bih vole tako nesto da vidim, cak bih i sam da doprinos, jer i tako malo malo pa nesto testiram iz radoznalsti.
    Pokrene se tema, svi se javimo sa predlozima sta treba testirati, savetima na koji nacin itd. Mislim da bi to bilo super i korisno za sve koje ova tematika zanima i da bi se vodile daleko kvalitetnije diskusije na forumu a ne ovakve insinuacije i spekulacije vezane za neciji rad

VIP member Avatar korisnika Spacemaster
    Na forumu od
    Apr 2006
    Poruka
    3.212
  18. Moja mašina
    • CPU: Intel Core i7 3960X
    • MoBo: ASUS Rampage IV Extreme
    • RAM: 4x2GB Corsair Dominator 2000 CL7
    • VGA: ASUS ARES
    • MON: ASUS PA246Q
    • HDD: 2 X WD 200JS Sata2
    • OPT: Asus DVD-RW/Pioneer DVD-RW 111D
    • Case: Antec 1200W
    • LAP: ASUS 1215B
    • TV: SAMUSUNG B450
    • Ostalo: Prolimatech, CM HAF 212
  19. Joj ne mogu da čitam sve, ali ako vam nešto znači, Bojša je imao karticu kod sebe i to podosta. Lično je "uzo iz moje ruke"
    Malo je onih koji razumeju ono što je razumljivo, a opet nerazumljivo razumnim ljudima!
    FACEBOOK - ASUS Components - Western Balkans - LIKE IT

VIP member Avatar korisnika Gizmo
    Na forumu od
    Feb 2008
    Poruka
    4.163
  21. Moja mašina
    • CPU: Intel Core2Duo E5200 3.7ghz,1.344v idle,1.328 load @OCZ Gladiator Max
    • MoBo: Gigabyte EP35-DS3
    • RAM: GEIL Black Dragon 2x2gb 800mhz @925mhz
    • VGA: Sapphire 4870 1gb @800/1050
    • MON: Dell UltraSharp U2713HM + Samsung A656 40 inch
    • HDD: Samsung 840 Series SSD 250GB + WD 5000AAKS
    • OPT: LG CD/DVD combo reader/writer
    • Case: Antec 900 + OCZ StealthXstream 500W
    • SND: Creative X-Fi Xtreme Audio, Logitech X-540 5.1, Logitech H530 USB headset
    • LAP: Lenovo S205, Acer Aspire 7715Z
    • TV: Samsung A656 40inch + Samsung 51D6900
    • Ostalo: Logitech G5 + Razer eXactMat Control side, Skystar HD , 8mb net..
  22. Citat Citiram korisnika: Prostreet Pogledaj poruku
    Znas sta bolje cutite tako ce lakse sve da prodje nego ovakve gluposti da pisete.
    Znaš šta, postaješ bezobrazan, uprkos tome što si ti taj koji iznosi neistine i nagađa razne stvari. Google translate copy paste doterani tekstovi barem u mojoj knjizi ne postoje, a bilo bi zaista glupo kada bi ih neko od mojih kolega praktikovao, nema smisla to raditi. Ja lično detaljno slikam svaki uređaj koji dobijem na test, ali nemaju svi tu naviku - zašto nemam pojma. Ja znam da u svoje testove ulažem maksimalno truda, ali neću se praviti da mogu da kažem da svi koji pišu za Benchmark to rade isto - ne mogu to da znam sa sigurnošću. Barem ono malo tekstova koji nisu moji što stignem da pročitam, zaista do sada nisam imao većih zamerki.

Hardver sam prestao da pratim, fokusiram se na mobile i multimediju, tako da zaista ne znam da li su tekstovi iz ove oblasti kopirani od negde i izmenjeni. Mada, tako nešto bi definitivno bilo primećeno i čisto sumnjam da iko od kolega tako nešto radi, prvo zbog poštovanja prema sajtu i prema Peci.

Ovakve optužbe protiv celog sajta, bez kojeg ti ne bi bio član ovog foruma su dosta ozbiljne. Ja ti lepo kažem da sam siguran da testovi sa umišljenim hardverom ne postoje na ovom sajtu, to mogu da ti garantujem čime god hoćeš. Nisi ni dao priliku čoveku da se objasni, pre nego što si otvorio paljbu. Da li tvrdiš da je u ovom testu još nešto kopirano osim slika? Spacemaster garantuje da je Bojša imao kod sebe karticu, jel i dalje misliš da je izmislio ovaj tekst iz ničega?
    Samsung 51D6900
    Samsung 40A656

Member
    Na forumu od
    Jan 2002
    Poruka
    2.850
    meni nije jasno,zar je tako testko slikati bas tu karticu koju imas na testu, i staviti, cisto ako nista, da oni koji citaju tekst vide kako to izgleda

a te price sta spacemaster garantuje... joj... znajuci ga, pretpostavljam da je vec poslao par PMova ljudima koju su kritokovali test ili ne daj boze asus znam da meni jeste svojevremeno

Member
    Na forumu od
    Aug 2007
    Poruka
    2.780
  25. Moja mašina
    • CPU: Athon X3 445 @3.72 GHz
    • MoBo: AsRock 890FX Deluxe3
    • RAM: 4x4 GB Patriot DDR3 1600 MHz
    • VGA: Sapphire AMD Radeon 6790
    • MON: LG Flatron W2242T
    • HDD: 500 GB Samsung F3 i 2 TB Seagate Green, četiri eksterna hard diska( 1 TB,250 GB,750 GB,500 GB )
    • OPT: LG BlueRay rezač
    • Case: Antec, napajanje LC Power SilentGiant LC6650GP 650 W
    • SND: integrisani zvuk, zvučnici Microlab SOLO1MK3 2x30 W, slušalice Sennheiser HD 598
    • LAP: još nemam laptop,nije ni u planu
    • TV: nemam ni plazmu ni LCD televizor, već Panasonic CRT 82 cm, 100 Hz osvežavanje slike
    • Ostalo: podloga za miš Razer, mikro-fiber krpa za brisanje monitora Hama Micro, termalna pasta Prolimatech,
  26. Ne znam šta da mislim iz svega ovog što sam pročitao. Ja još uvek imam poverenja u Benchmark testove, ali propusti su se OČIGLEDNO desili, pa hteo to neko da prizna ili ne.

Što se ne oglasi Peca, da vidimo šta on kaže ? On nedeljama nijedan post nije napisao, gde je on, što se ne oglasi i da time stavi tačku na sve sumnje ?

Gizmo, mislim da bi bilo najbolje da preneseš Peci da se on javi u ovoj temi i da na sve sumnje odgovori istinom. Ja ne vidim drugog rešenja.

Nemoj da me pogrešno shvatiš, ja zaista cenim i sajt i forum, da nije tako ne bih nikada ni pisao na njemu niti čitao DETALJNO Benchmark testove. Ali kao i ostali, zabrinut sam.

P.S. Gizmo, ako nije problem, možeš li pitati autora testa MSI Lighting HD 7970 zbog čega je uradio tako mizeran i nedetaljan test te kartice ? Hvala na razumevanju.
    Menjao kosta10 : 05.04.2012. u 15:20
    Ja sam ja dok se borim, i dok se borim biću ja !

Member Avatar korisnika PCBeast
    Na forumu od
    Nov 2006
    Poruka
    5.024
  28. Moja mašina
    • CPU: Intel 3930K @ 4.7 Ghz/ Swiftech XT/MCP655,Danger Dan Triple Xtreme x2
    • MoBo: Asus Rampage IV Extreme
    • RAM: Mushkin Redline 1.5v 1866 Mhz 16GB
    • VGA: nVidia GTX 780 u razmatranju!
    • MON: Dell UltraSharp 2709w
    • HDD: Western Digital VelociRaptor/Hitachi 2TB/Samsung 1TBx2
    • OPT: Liteon
    • Case: Cooler Master Stacker 832 Black Edition/Enermax Revolution 1050w
    • SND: Creative Titanium HD
    • LAP: Tablet
    • TV: Samsung UE40D5000
    • Ostalo: Logitech MX Revolution/G9/G700/G15,Logitech QuickCam 4000 Pro ,Logitech RumblePad 2 Double Vibration
  29. Hocu samo da kazem da pozdravljam potez da se omoguci testiranje hardvera za bench od strane korisnika istog.
    Ako za to postoji mogucnost i useri imaju zelju i volju sto da ne,obzirom da je to jedan naporan i zahtevan posao koji oduzima dosta vremena .

P.S.Slazem se da nije tesko slikati hardver ako se test vec radi,mislim to bi trebalo da bude deo nepisanog pravila u testiranju.
    "Žalim one koji nisu videli pored očiju i nisu shvatili pored razuma!"

Member Avatar korisnika bojsa
    Na forumu od
    Dec 2005
    Poruka
    2.008
  31. Moja mašina
    • CPU: Core i7 740QM 1,73GHz ...... Core i5 2500K @ 4,5GHz
    • MoBo: Alienware Intel PM55 ...... ASUS P8Z77-V
    • RAM: 8GB DDR3 1600MHz Kingston ..... 4 x 4GB AMD Memory 1600 MHz
    • VGA: Radeon HD5870M 1GB GDDR5 ...... Radeon HD 7970 3GB
    • MON: Dell UltraSharp U2711; Alienware 15,6" FullHD RGB LED
    • HDD: WD 2TB Green @ Revoltec Alu Guard;2x WD 500GB 7200RPM 2,5"; Seagate 1TB 16MB
    • OPT: LiteON DVD-RW
    • Case: CoolerMaster Test Bed
    • SND: LG LH-D6530 5.1 350W RMS; Monster Beats urBeats; ASUS Vulcan PRO
    • LAP: Alienware m15x
    • TV: Philips 42PFL5405H/12
    • INET: Kablovska
    • Ostalo: Logitech VX Nano; G400; diNovo Edge; CM QuickFire TK Canon HV30; Canon 7D; Sony Xperia U
  32. Citat Citiram korisnika: Prostreet Pogledaj poruku
    Ljudi bre, vi ste svi neki djujndju mundju gurui za grafičke procesore i kulere, mislim na ekipu koja je postavila komentare na ovoj stranici, zar nikad niste otisli recimo na techpower up sajt?

Zar ne vidite da su ovo sve slike na Benču "test" uzete sa Techpower up sajta?

http://www.techpowerup.com/reviews/N...GTX_680/4.html

Samo je na nekim ociscena pozadina, a na onaj sa SLI konektorima nije, a par drugih slika su uzete sa nekog zvanicnog sajtu jer su ono 3DSMAX, a ne fotografija.

Ti Bojso ovu karticu jedino gde si video je na sajtu Techpower up i nigde više! Ovo stvarno postaje već smešno!

Ali, je meni jasmešnije što ovi gurui odavde ne mogu da provale nego pitaju bojsu zašto ovo pogrešio zašto ono, pa pogrešio čovek jer nije imao karticu u rukama pa da stvarno vidi šta i kako, rastavljao je ali malo sutra!

Eto tako živi bili!

Evo ovo vam je defakto dokaz:

http://tpucdn.com/reviews/NVIDIA/GeF.../sli_small.jpg
    Kao sto i Vezmar kaze, kartu sam dobio na test od njega i bila je kod mene, a s obzirom da benchmark politika ne podrazumeva slikanje hardvera, jer oduzima puno vremena, slike se preuzimaju iz drugih izvora. Uostalom, kako se testira u kucnim uslovima, problem slikanja hardvera ne moze univerzalno da se resi, jer nema svako od novinara uslove za fotografisanje hw-a...

Member Avatar korisnika GoranM
    Na forumu od
    Dec 2001
    Poruka
    5.656
  34. Moja mašina
    • CPU: i5 750@3.8Ghz (ES) @1.38V 24/7
    • MoBo: Biostar Tforce H55B HD
    • RAM: 2x4GB Geil EC DDR3 1600
    • VGA: MSI GTX660Ti GPU@1020(1150)/MEM@6708
    • MON: 32LD465
    • HDD: SSD 120GB + HDD 1,5TB+2TB
    • OPT: LG DVD RW SATA
    • Case: CM Cosmos 1000 + LC 1000 Legion X2 v2.3
    • SND: Logitech Z906 + ASUS Xonar DS
    • LAP: Fujitsu Pi 3560
    • TV: 32LD465
  35. Citat Citiram korisnika: Prostreet Pogledaj poruku

Aha, znaci sad se tako rade testovi ne moras da slikas proizvod, nego si uzimas slike odakle hoces, pazi ovo je slika sa Tech Power up, nisu ovo nikakve press fotke, evo pozadine i originalne slike, ako je imaju na Guru3D onda je to njihova fotka, ovde cak ima i male razlike medju ovim slikama moze biti i do obrade, nebitno, ovo cak na prvi pogled deluju kao dve razlicite slike, dobro šarao je Bojsa neku sa Tech, neku sa Guru 3d . i kakav je bre to izraz sad press fotke, ko je to slikao Asus GTX 680 jel' Reuters???? Hahaha, kazem bolje cutite. Press fotke, pa zasto slikaju na overclock 3D, Hardware Canucks, Hardware Secrets, sto svi lepo ne uzimaju press fotke, napajanja, grafickih, kucista, sigurno ima da se kupi od Reutersa, oni verovanto slikaju do gola svaku graficku koja se pojavi!!! Cirkuzijada.

Uruče, ja mislim da si potpuno u pravu sto da se gubi vreme, lepo se uzme preko Google translatora prevede tekst, pa uzmu pa ga malo doteraju, pa na kraju samo sklepaju neke grafikone, sto da slikaju, da pisu, kad ima vec necije tudje, hahah bravo, logika ti je najbolja!.
    Kakve veze ima odakle je uzeo tu sliku bez coolera??? Sta treba da skida cooler, pa da rizikuje da mu se neka od onih "zabica" polomi, pa takvu da je vrati, a sutra ti odes i kupis tu kartu i kukas kako je polovna.
    NIJE TI OVO ZAPADNA EVROPA OVO JE SRBIJA, ovde ova karta kosta dosta vise od prosecne zarade!!!
    Razmisli o tome. Ti bi se kao junacio, pa da mesecno "otvoris" 3-4 skupe karte, cca. 1500eur u zbiru, a djavo ne spava... daj molim te. Drugo je kad svoju kartu rasturas. Ostavi se takvih prica, pusti coveka da radi svoj posao, ako ti ne dogovaraju slike nemoj ih gledati!
    Menjao GoranM : 05.04.2012. u 17:12

Member Avatar korisnika hsv.stoned
    Na forumu od
    Oct 2009
    Poruka
    6.592
  37. Moja mašina
    • CPU: AMD Phenom II x4 955 c3@ 4Ghz|2,6Ghz NB/Alpenföhn Brocken
    • MoBo: Asus M5A97 Pro
    • RAM: 2x4Gb DDR3 Kingston Hyper X @ 1600Mhz CL9
    • VGA: MSI R5850 Twin Frozr II 1Gb DDR5 @ 850/1250Mhz
    • MON: Asus VW220TE/dvi ||LeadtekTV2000xp Global
    • HDD: WD Black 750AALS 750 GB 32mb,WD Blue 10EALX 1Tb 32Mb, WD 250Gb AAJS
    • OPT: Samsung SH-222AB DVD RW
    • Case: Cooler Master Mystique 632s black & silver | OCZ StealthXStream 500W
    • SND: Asus Xonar DG/Pioneer se-m390 ||Sennheiser cx150 ||Addnew AN-2620 2.1 wooden
    • LAP: ei nis razor xtreme
    • Ostalo: Sony Xperia™ P || Canon a520 | Logitech mk320 wireless combo + a4 X7|Jetion gamepad
  38. Bojsa, a zasto onda Gizmo kaci fotografije tableta, mobilnih telefona koje testira?

To inace podrzavam u potpunosti, ako vec imate nesto na testu dajte odradite sa entuzijazmom.

Sta ce nam uopste test na sprskom ako je isti ili losiji od 10 hektara testova po netu, svi valjda znamo engleski majku mu

Jedne iste fotografije i tabele hw-a se vrte svuda i mislim da je svima muka od toga, niko od vas ne trazi EOS Canon da slikate hardver za test, moze bilo kojim fotoaparatom uz minimum truda i ulozenog vremena, nemojte da mi kazete da je to toliki problem, pa valjda je vama u interesu da budete bolji od ostalih, da budete originalni, najgore je bre biti prosek.

Skoro sam za test jedne graficke ironicno prokomentarisao da je test ''odlican'' a sadrzao je samo par tabela, cudna podesavanja grafike i malo informacija. Klinci koji su se navukli na pisanje blogova [ i snimanje YT testova] a imaju mogucnost za testiranje hardvera, su poceli da rade zanimljivije testove.

I nemojte da potezete onaj cuveni argument ''ako znate bolje od nas zaposlite se pa radite bolje testove'', to je smesno. Ovo je vas posao i izgradili ste ime za sve ove godine a umesto napretka Vam se sve cesce desava da vas optuzuju da ste testirani hw videli samo na slikama i u inostranim testovima.

Ne kazem da se slazem sa optuzbama lika koji je pokrenuo pljuvanje [zaboravih ko je ] ali definitivno morate da napredujete.
    Menjao hsv.stoned : 05.04.2012. u 17:19
    Spiral out, keep going!

Member Avatar korisnika magny_cours
    Na forumu od
    Jun 2010
    Poruka
    803
  40. Moja mašina
    • CPU: AMD FX-8350@4.9GHz 1.548v; Corsair H100
    • MoBo: ASUS Crosshair V Formula
    • RAM: 16GB(4x4) Kingston HyperX Predator 2400
    • VGA: AMD Radeon Sapphire HD7970 3GB OC Dual-X
    • MON: ASUS VH242H
    • HDD: Transcend SSD320 128GB, SSD Kingston V 128GB, Samsung SpinPoint F3 1TB
    • Case: CoolerMaster HAF 922, LC Power Monolith X 1200W
  41. Mislim da covek (@Prostreet) nije imao zamerku na konkretno tu sliku rasturene karte, nego na cinjenicu da generalno nije postovana nijedna slika, ne verujem da je iko imao ideju kako kartu treba rastavljati na sastavne delove, fotkati i postavljati na forum, ali po jedna slika proizvoda u kutiji i van nje, bila bi sasvim dovoljna. Ok, ako je politika sajta takva da se HW ne slika, da se ne postuju ni screenovi CPU-Z i GPU-Z, ko sam ja da prigovaram, moje je kao citaoca da takav "review" ne konzumiram i kraj price, nema razloga za prepirke po forumu tipa-imao je-nije imao HW.

Ima vise nego dovoljno sajtova koji sve to rade u sitna crevca, svi znamo da koga interesuje bilo sta, to ce bez problema i naci, ako je zelja da se procita test na nasem jeziku ni to nije problem, nije tajna da na susednom forumu sve to moze da se procita sa sve fotkama, u mnogo ozbiljnijoj i strucnijoj formi, bez uvrede prema bilo kome, moje misljenje. Tako da, uopsteno gledano, nema bas nikakvog razloga da se bilo ko "uzbudjava" povodom ovoga.

Treba imati u vidu i da je cela prica zapravo pocela od jednog drugog "testa", vec legendarni review MSi HD7970 Lightening karte, za koju sumnjam da iko od citalaca i pomislja da je osvanula u ovoj zemlji, pa tako i na benchmark stolu, otuda i ove sumnje u testove koji su usledili.
    Menjao magny_cours : 05.04.2012. u 17:32

Strana 3 od 5 PrvaPrva 12345 PoslednjaPoslednja

Bookmarks

Dozvoljeni tagovi

• Ne možete pokrenuti nove teme
  • Ne možete odgovoriti u temi
  • Ne možete okačiti atačmente
  • Ne možete izmeniti svoje poruke
  •