Ako bude ~1000 din za 4mbit i stabilna konekcija kao i do sada uz wiFi ruter, vredi rizikovati, pa dok radi radi, ako pukne firma, idemo dalje.
Ako bude ~1000 din za 4mbit i stabilna konekcija kao i do sada uz wiFi ruter, vredi rizikovati, pa dok radi radi, ako pukne firma, idemo dalje.
Ljudi, nije stečaj situacija da će sada ne znam, uleteti vikinzi tamo i porazbijati svu opremu dvostranim sekirama.
I ako su dovedeni do stečaja, to je da bi ih neko preuzeo za male pare. I da nastavi da radi i da uzima velike pare. 90 % sam siguran da korisnicima neće ništa da fali.
Pa i kada su Mobtel oduzeli, nije nestao. Preuzela ga država i posle uzeli stranci, i samo je u računima koji stižu kući promenio logo firme.
Ako bude akcija, samo napred. Pa niko do sada nikada nije tražio da platiš 24 pretplate unapred...
Bice akcije uskoro ali samo za vec postojece korisnike...
Koliko ja kapiram stecaje po Srbiji svi imaju ulogu da se neko lepo omasti bilo ne placanjem dugovanja bilo prebacivanjem ,,propale'' firme na drugog tj. istog vlasnika. Jedino nezgodno u toj situaciji je ako je vecinski poverilac neka banka e onda nema prostora za mnogo muvanja ili ima ako su u pitanju domace polu propale banke. Banka hoce svoj deo i ne zanima je kako ce da ga dobije.
Sto se tice korisnika mislim da oni nece ni osetiti stecaj cak i ako se promeni vlasnik.
Ko ne plati u kešu, surfuje iz keša
da, sada je stečaj posle godinu dana (a ne više 2 godine) blokiranih računa. može i ranije da vlasnik zatraži stečaj, ali beše plaća nekih 300.000 din. što naravno uglavnom svi preskaču i čekaju da država sama besplatno pokrene stečaj.
a pa dobro ako je godinu dana onda imaju sanse![]()
Ne brinite.... Ocigledno ce uskoro blokada racuna proci, a ako pogledamo njihovo ranije poslovanje, verujem da nece biti u blokadi neko duze vreme... Po ovoj cifri, verujem da je nesto ozbiljno doslo na naplatu, a posto su to skoro otplatili, sledeci put ce (verovatno) dobro da se preracunajuDatum: 08.05.2012, 20:49:47
Ukupan iznos blokade: 28,365,650.30![]()
izgleda da nisu vise u blokadi. Da nije neko kupio Beotel pa platio dugove ?
Nije, sami su platili dugove.
Fata je Fata, al' dvaput je dvaput!
Na konto postova o agrobanci sa trece strane u ovoj temi, jeste da je OT ali danas je izaslo u pressu "Agrobanka ojadila finansijski sektor"![]()
After a full 6 hours, 8 frames had encoded:
http://x264dev.multimedia.cx/archives/360
da, gubitak samo 29 milijardi dinara
Best game ever - Under development Oh My God 2.00.1xxxx.88 !!!
~ Merhaba veliki kalife, presvetla zvezdo istoka... ~ ~ Hvala, dobri moj IzNoGooDe... ~
Pozdrav svima na forumu. Zanima me sta mislite o poslu u Beotelu, objavili su oglas za programera, da li ce da prsnu ili ce biti ok![]()
Ako si programer i imas razlog da se tamo zaposlis (plata, novo znanje, zanimljivi projekti, pozicija ili sta vec...), zaposli se.
Sve i da prsnu ili krenu da kasne sa platama, lagano ces naci drugi programerski posao, bar toga ima...
Oglas za programera je raspisan jer su ljudi poceli da odlaze iz Beotela zbog situacije u kojoj su trenutno...inace ponovo su u blokadi...i definitivno idu na prodaju...trenutno se pominju kao kupci Telenor i neki rusi cini mi se....ovih dana su ljudi iz Telenora bili u obilasku...sto se korisnika tice...nikakva to frka nije, preuzece ih neko drugi kao sto je beotel preuzimao tudje korisnike...
Ja sam već napisao da će najmanju muku imati korisnici. Niko nije izgubio mrežu kada je Mobtel bio preuzet od Telenora.
Bilo bi fino kada bi ih Telenor uzeo, jak igrač, već su konkurenti u mobilnoj, mislim da bi bilo OK ....
Bookmarks