Ma maja . Već sam ih kontaktirao preko sajta i rekao da ne nameravam da nastavim saradnju, ukoliko ne bude kakva akcija/popust, jer ~2200 din za 4Mb je van pameti. Još mi nisu odgovorili.
Ma maja . Već sam ih kontaktirao preko sajta i rekao da ne nameravam da nastavim saradnju, ukoliko ne bude kakva akcija/popust, jer ~2200 din za 4Mb je van pameti. Još mi nisu odgovorili.
Danas oko 20h prestao da mi radi ADSL. Sačekam par sati, resetujem ruter. Ništa. Pozovem podršku, kažu da je sve ok i da proverim podešavanja na ruteru. Dobro. Pogledam podešavanja i ono stvarno, pogubila se. O.o
Postavio sam pitanje oko dugovanja od 10 mil evra.
- Ne utiče to na vas, nemate vi sa tim nikakvih problema, neće konekcija nestati.
Šta se dešava ako se, daleko bilo, ugasi Beotel?
- No comment.
"Čitanje kvari vid, dobro vide samo nepismeni." ~ {Ш} ~ BWC '09 ~ BWC '10 ~ "Šojić na aparatu." by Šojić | Tesna Koža™ ~ TOYOTA club Serbia
Ne verujem da će ga ugasiti..jer ne znam šta bi radili i sa hostingom gomile prezentacija..a baš sam razmišljao da uplatim neki hosting kod njih :p
J&W MINIX 6150SE-UC3 | AMD Sempron 140 | Kingston 1GB DDR3 | Gigabyte GeForce 8400GS 512MB DDR2 | Samsung Spinpoint F3 500GB | SONY NEC AD5260S-OB | CFI CBI-A8989TG 150W | Realtek ALC 662 | Win 7 w/XBMC
Samo da ne ugase mail. Ide mi mail preko beotela. Oni imaju "otvoren" mail pristup. Koristim mail nalog iz vremena dial-up-a sa starim nalogom.
Ha? Ne plaćaš punu cenu ako si bio bar godinu dana kod njih. http://beotel.net/?strana=40
How to train your wagon
da, narocito kod banaka koje imaju po "citavih" 20 bankomata na celu Srbiju.... nisu sve banke Intesa...
Best game ever - Under development Oh My God 2.00.1xxxx.88 !!!
~ Merhaba veliki kalife, presvetla zvezdo istoka... ~ ~ Hvala, dobri moj IzNoGooDe... ~
Onda juri akcije.
How to train your wagon
BEOTELNET-ISP DOO
Адреса: KUMODRAŠKA 241 Рачун: 295-1244340-40
Место: BEOGRAD Статус: блокиран по основу принудне наплате
Општина: Beograd-Stari Grad Матични број:
20141425
Делатност: Kablovske telekomunikacije Порески број: 104343032
Банка:
Srpska banka A.D.- Beograd Датум: 07.02.2012 / 29.03.2012 / 29.03.2012
(отворен/промењен/ажуриран)
Znaci Srpska banka ih blokirala verovatno za kredit u tom iznosu koji nisu placali.??
21 dan u blokadi. Mislim da je to to i da su sve blizi naslovu ove teme.
Ja ne vidim da se iznos nesto smanjuje a Telefonija AD je takodje u blokadi!!!
http://www.telefonija.rs/uploads/med...verzija_01.PDF
Danas sam ih nazvao jer mi ističe ugovor, i rečeno mi je da sačekam, jer bi trebalo da bude novih povoljnih akcija za korisnike do kraja meseca. Nisam pametan...
Pa naravno da će dati povoljne akcije, pošto im treba keša da namire dugove.
A ti ako hoćeš da ulažeš pare u ovakvog provajdera samo napred.
Tko leti, vrijedi!
@vrhunski, nije ih blokirala Srpska banka nego im je racun u toj banci blokiran, tj. u svim bankama, a da bi otisli u stecaj moraju da budu neprekidno dve godine u blokadi![]()
Rasprava na forumu je kao učestvovanje na Paraolimpijskim igrama. Čak i ako pobediš, i dalje si retardiran...
Mislim da je se u automatski stecaj po novom zakonu sada ide nakon godinu dana blokade. U strecaj uvek moze da ode firma bilo na zahtev poverilaca bilo na zahtev vlasnika firme.
Ko ne plati u kešu, surfuje iz keša
Bookmarks