http://www.nbs.rs/export/sites/defau...ica/67/pn.html
464,689,193.41 dinara ????? auuu malo mi ovo deluje mnogo.
upisati u maticni broj 20141425
ps: javno dostupni podaci
http://www.nbs.rs/export/sites/defau...ica/67/pn.html
464,689,193.41 dinara ????? auuu malo mi ovo deluje mnogo.
upisati u maticni broj 20141425
ps: javno dostupni podaci
Kakav stecaj crni, 2 dana su u blokadi.
Dva dana su u blokadi, ma sta vam je ljudi nista strasno, trenutno nemaju kesa, za dan-dva ce izmiriti obaveze, daj ne dizite frku bezpotrebno.
Lažovi se vole hvaliti uglavnom kada shvate da nema nikoga ko bi ih mogao u tome ometati. Zli ljudi ne menjaju narav ni kad se s njima lepo postupa.
Vidjao sam i vece sume na RTV Pink, pa su daleko od stecaja. Ovo jeste veliki dug za ko zna sta, ali u zavisnosti od priliva sredstava na racun moze relativno brzo da se podmiri dug. A i u prethodnih godinu ovo im je prva blokada, pa ne verujem da je alarmantno.
Ma nema ovo veze sa stečajem nego 4,1 milion eura nije malo. To im je 2/3 godišnjeg prihoda u 2010. godini
^
Tako je.
Nije frka što su 2 dana u blokadi, mnogi su bili i duže, pa mrdaju danas. Ono što je problem je koliko mnogo su u minusu, što reče kloshar, 2/3 prihoda u 2010.
Ne znam, ali meni se ovo čini kao malo mnogo, a?
Tko leti, vrijedi!
A šta bi se u slučaju stečaja desilo sa provajderima kojima je BeotelNet nadprovajder?
Ko zna zna. Ko ne zna, prepisace.
Ništa, osim što bi morali da traže drugog nadprovajdera![]()
Tko leti, vrijedi!
Koliko znam, KBCnet-u je beotelnet nadprovajder,samo mi fali opet da im linkovi padaju...![]()
Ko zna zna. Ko ne zna, prepisace.
Prijatelj mi je na beotel-u i poslah mu da vidi kakvo mu je stanje sa firmom...
Dobio sam i odgovor koji izgleda dosta objasnjava:
Obaveštenje za YUBC ADSL korisnike
Ovim putem želimo da Vas obavestimo da je Društvo za pružanje Internet usluga BeotelNet-ISP d.o.o., preuzelo na sebe sve obaveze koje ste do sada imali sa YUBC u oblasti pružanja internet usluga.
Svim ADSL korisnicima, za vreme koji su izvršili plaćanje usluge ADSL YUBC, se neće dodatno i naknadno naplaćivati korišćenje ADSL usluge od strane BeotelNeta.
YUBC i BeotelNet timskim radom čini sve da migracija prođe uz najmanje zastoje.
Hvala na razumevanju, i izvinite zbog mogućih problema.
***************** Vozite kola...? *****************ONDA NE PARKIRAJTE NA MESTIMA REZERVISANIM ZA OSOBE SA INVALIDITETOM !!!
Sad verovatno nece biti ni promocija, a meni istice ugovor!
Moderatori, molim promenite naziv teme iz "stecaj" u "blokada", padaju ljudi u nesvest ovde![]()
Rasprava na forumu je kao učestvovanje na Paraolimpijskim igrama. Čak i ako pobediš, i dalje si retardiran...
Blizu su. Smanjena blokada na samo 466,105,750.69 lol
![]()
Bookmarks