Cooler Master i Chieftec zapravo i ne prave napajanja, vec pakuju tudja. Tako radi i Corsair.
Cooler Master i Chieftec zapravo i ne prave napajanja, vec pakuju tudja. Tako radi i Corsair.
eo da se malo informisete o napajanjima
http://whirlpool.net.au/wiki/psu_manufacturers
http://www.tomshardware.com/reviews/...-oem,2729.html
BUUUU -5
Ne slaze se niko ko zna sta je dobro napajanje.
Ti nastavi da koristis Chieftec a mozes i CM, ostalima stavljaj SS ali ti nemoj tu sklopociju da koristis, ko je za njih cuo, a jos su i skuplji od tih "fantasticnih" napajanja kojima si odusevljen...
Nemoj da menjas misljenje brate srbine, samo pravo dalje u nove pobede duha i pameti...
***************** Vozite kola...? *****************ONDA NE PARKIRAJTE NA MESTIMA REZERVISANIM ZA OSOBE SA INVALIDITETOM !!!
@p307: hehehehe
to je to
a mi cemo i dalje da zivimo u zabludi... pih pih pih... ne bi taj tvoj ss x uzeo ziv... dzabe da mi ga daju... a verujem ni ti ovoga mojeg enera...![]()
... dream over ...
ako hocete da vam neko pocupa pinove sa socketa... idite u v*p h*use!!!
trenutno gledam ove linkove koje ste mi podelili
kasnije cu dati svoje misljenje.
p.s. samo mala ispravka za enermax imao ga pre jedno 5 godina takodje svaka cast i to je vrhunsko napajanje zaista kapa dole.Neznam zasto se vise ne uvozi.
p.p.s. i ostale modele koje ste ovde pobrojali poznajem ali je po kvalitetu to daleko, daleko ispod ovih gore koje sam naveo
ovde na temi sam se javio ne da bi se raspravljao i ubedjivao sa vama oko toga koje se vama napajanje svidja vec da ih poredimo i vidimo sta se najbolje uklapa u moju konfiguraciju.
specifikacije napajanja na forum, pa da vidimo gde je to i zbog cega i koje bolje
da poredimo cene, performanse, stabilnost, servis, garanciju ukupan kvalitet i na kraju donesemo zakljucak
javljam se kasnije kad pregledam gore navedene linkove i hvala za njih![]()
Garancija , servis, sluzba zastupnistva CM je po onome sto sam cuo veoma korektna, usluzna i samo zato sto imas COOLER MASTER Silent Pro Gold sada da kupis kod nas a ne i SS onda treba da ga uzmes, ali nije bolji od ekvivalentnog SS.
***************** Vozite kola...? *****************ONDA NE PARKIRAJTE NA MESTIMA REZERVISANIM ZA OSOBE SA INVALIDITETOM !!!
Po ovome što si naveo, ja tvrdim da je onda Fiat bolji od Mercedes-a. Mislim zamenjuješ teze samo tako............
Ja imam corsair(koji zna da pakuje SS) tako da se slažem sa svima koji kažu da je SS jedan od najboljih, ovih 400w je guralo i jaču konfu od ove, dok za Chief I CM ne mogu da tvrdim da bi, ali otom potom. Ti i dalje budi uveren da je samo tvoja u pravu i ničija više.
Ja sam koristio AMD procesore neko vreme, kada sam presao na duplo jeftinije Intele shvatio sam sta znaci stabilnost i bang per buck by link
@Armor+
Da uporedimo sa cime? Kao sto sam rekao Cooler Master i Chieftec ne prave napajanja, pakuju tudja, eventualno promene ventilator i udare svoju nalepnicu.![]()
Verovatno je čovek mislio na tehničke karakteristike, poput energetske efikasnosti, kvaliteta ugrađenih komponenti, koliko dobro ispravlja struju da bi bila što idealnije isporučena matičnoj ploči i naravno mislio je isto i na dužinu garancije. Ako sam nešto izostavio, preciziraj još, armor+, jer ja ne znam tačne tehničke karakteristike i koji su kondenzatori i strujna kola gde upotrebljena.
Ako neko zna sve to nek okači pa da uporedimo Seasonic i ostala napajanja, što da ne. Korisno bi bilo.
Jesam li te dobro pročitao, armor+ ?
Ja sam ja dok se borim, i dok se borim biću ja !
Mnogo ti od nas na ovoj vrucini druze trazis...
Uzmi sam malo potrazi po onim linkovima sto su ti dati da pogledas karakteristike napajanja pa izvuci modele koji te zanimaju i sam uporedjuj.
SS je garant bolje od svakog CM a pogotovo Chieftec-a u slicnoj klasi i snazi...
Ima tamo odlicnih testova i poredjenja napajanja i boje performanse, ispeglanije struje uvek su imali SS u odnosu na CM, CH ...
Na zalost nemas gde danas da kupis jako SS napajanje u nas pa ces se obradovati sa CM.
Bookmarks