Ako nekog interesuje, izašao je najnoviji test Seasonic P1000 napajanja.
http://www.legitreviews.com/article/1992/1/
Naravno, ovo napajanje neće u dogledno vreme stići u Srbiju, jedini lek je kupovina u Mađarskoj i švercovanje istog u Srbiju.
Menjao kosta10 : 04.08.2012. u 00:31
Ja sam ja dok se borim, i dok se borim biću ja !
chiefteku su optokapleri smrt i vidi kod nekog majstora ali stvarno elektronicara da ti ih zameni 4 komada su oko lupam 200-300 dinara , po duslovom napominjem da je stvarno brand chieftec
jer je zadnjih 5 godina toliko izfusareno sa tim markama da to nije normalno, lakse mi je da kupim kineza i znam da je kinez i znam da 30% deklarisane snage mog da bacim u vodu nego brand
Ja isto planiram kupovinu SEASONIC SS-750AM zato sto se retko pojavi plavi ekran i onda restart....a imam dosta komponenti u kucistu i napajanje LC Power 550w Green power(koje se pokazalo extra ali sumnjam da fali jos struje nekada)...a i gura odlicno grafu "Gainward GeForce® GTX 560 Ti 1024MB "Golden Sample".............Sta mislite o SEASONIC SS-750AM?
ma najbolje da sacekate da neko od njih napravi napajanje od 2000W... pa cete moci kvarcnu grejalicu da stavite na njega.... sto je sigurno, sigurno je
dajte ljudi, ne preterujte
One & Only: xW0Lf !!!
***************** Vozite kola...? *****************ONDA NE PARKIRAJTE NA MESTIMA REZERVISANIM ZA OSOBE SA INVALIDITETOM !!!
A nisi slucajno pomislio da je to zato sto su bronzana napajanja sasvim dovoljna za 99.99% zahtevnijih korisnika?
pa i takva kakva jesu kostaju isto i vise u odnosu na konkurenciju iste snage...
da, bas cu da platim 150 i vise evra za platinasto ili zlatno napajanje od 600W , lud sam sve
HMMM ...
Ne, ne mislim da su dobra za zahtevnije korisnike pogotovo ne za 99,99% njih...
Znam da su bronzana dovoljno dobra za sasvim obicne korisnike, srebrna su odlicna za obicne korisnike, a zlatna i platinasta su vec za one zahtevnije...
Ja cu ipak traziti za sledeci komp jenog "zlatka"![]()
***************** Vozite kola...? *****************ONDA NE PARKIRAJTE NA MESTIMA REZERVISANIM ZA OSOBE SA INVALIDITETOM !!!
pa ok.. ako ti nije problem da ti napajanje bude skuplje od procesora ili od graficke, samo napred....
tako sam i ja razmisljao kad sam kupovao chiefteca pre 4-5 godina pa je crkao sam od sebe pre 4 meseca...
ovaj seasonic manje-vise iste snage kao taj chieftec kosta 20 evra vise od njega.... da da, bas je za sasvim obicne korisnike...
p.s.
da ne bude zabune, ja od skupljeg napajanja ocekujem stabilnost i dugovecnost. to je motiv zasto ulazem vise novca, kao i neki okvirni proracun potrosnje komponenti...
sta drugo covek i treba da ocekuje osim dugovecnosti?? pa ako celodnevno igranje igrice smatrate ozbiljnim, zahtevijim koriscenjem kompjutera... sta reci... bolje kupite playstation ili xbox...![]()
Menjao xWoLf : 16.09.2012. u 08:08
ako ti je bitna dugovecnost onda je valjda normalno da trazis napajanje sa sto vecom garancijom, sto je upravo seasonic gold (sa svojih 5 godina) ili sada platinum (sa citavih 7 godina). ali zbog toga oni i kostaju vise.
Ja bih rado uzeo platinum 850w kada bi ga bilo kod nas. mislim da mi je to bolje nego 2 chiefteca ili CM u periodu od 7 godina.
garancija ne mora uvek da oslikava dugovecnost vec samo zelju proizvodjaca da to tako predstavi kupcima...
kao fazon, ako crkne samo od sebe, popravice ga ili zameniti.... MADA JE IZGLEDNIJA MOGUCNOST DA OKRIVE TEBE ILI LOSU STRUJU ZA KVAR I OSTAVE TE NA CEDILU
secas se sitnih slova u garanciji, koja kazu da ista ne pokriva probleme u strujnoj mrezi, a na sta ce napajanje biti prikljuceno sve te godine ako ne na strujnu mrezu?
ili je fora kupiti i ups od 600 evra
samo napred.... napunite im dzepove
AAAAUUUuuuu aaaauuu, al je poredjenje u kvalitetu, Seasonic i Chiftec iiijuuuuuu...
BMW i Punto
Oba vozis ... ali ?
Sta je sa delovima ugradjenim u ta dva napajanja (pogotovo ona zlatna i platinasta), kakve su im karakteristike, struje koje pustaju i smetnje koje imaju... nebo i zemlja...
Slobodno nastavi kupovati ćiftek...![]()
da si citao pazljivo temu u koju repliciras , a ne samo zadnju stranicu.. video bi da sam ja ovu temu i startovao, isto kao sto bi video i razlog ZASTO sam je startovao...
ja sam chieftec IMAO a sad imam seasonic, taj bronze koji tako lako pljujete vi sto ste izgleda jos lakse zaradili pare ili vam je neko dao (tata i mama?) pa gledate samo ono sto je najskuplje
(ako ne znas sta je dobro, ti kupi ono najskuplje)
Bookmarks