Uh,pa to definitivno znaci da se LGA 2011 vise isplati.
Poredeci ROG ploce Asus Rampage Extreme IV kosta 320-330 eur a kako god okrenes LGA 2011
je naprednija platforma.
Uh,pa to definitivno znaci da se LGA 2011 vise isplati.
Poredeci ROG ploce Asus Rampage Extreme IV kosta 320-330 eur a kako god okrenes LGA 2011
je naprednija platforma.
"Žalim one koji nisu videli pored očiju i nisu shvatili pored razuma!"
Polako Kosta, to je prva cena, znaš i sam da uvek ima nekoga ko to želi da ima prvi, i spreman je da plati koliko god se traži (ko je rekao iPhone, lol). Kako si napisao, kupićeš je do početka jeseni, a do tada će i cena spasti na neku razumnu meru, a to je ipak ispod 300€.
A po testovima brzine koje sam čitao pre par dana, između z77 i z68 nema razlike u brzini. Ipak je ova ploča "specijalka", ima podršku za vodeno hlađenje, to još nisam video da dolazi fabrički na nekoj ploči. Moraće da izađe taj 3770k pa da vidimo kako se ponaša u kombinaciji sa ovom pločom.
Da, upravo tako, Tyler. Jedva čekam prve testove ove ploče u kombinaciji sa 3770K procesorom i G.Skill 2666 MHz DDR3 memorijom.
Ja sam ja dok se borim, i dok se borim biću ja !
Još novih Asus Z77 ploča stiže, ako je verovati ovoj glasini odavde: http://vr-zone.com/articles/asus-p8z...deo/15658.html
Ljudi treba mi mala pomoc. Koja ploca uz 2500K, Sabertooth Z77 ili Sabertooth P67? Vrijedi li Z77 40e vise? Vidim da Z77 ima dva mala venta. Sjecam se da sam nekada davno imao plocu sa ventom na ploci i da je prozujao veoma brzo....
Menjao whiplasher : 25.04.2012. u 18:08
This black syndicate is a burning ballroom Dirt, drinks and pills and Nike drenched in blood
Koristio bi najvjerovatnije 6870 crossfire, zaboravih da kazem. Jel pametno uzimati jednu od te dvije ako hocu crossfire? Jbg lozim se na ove sabertooth![]()
This black syndicate is a burning ballroom Dirt, drinks and pills and Nike drenched in blood
Ubjedili ste me, malo sam procitao spec, jeste mnogo bolja i novija ploca. Nego, moze li ona raditi kako treba, tj hladiit se bez tih dodatnih ventova? (Buka me izludjuje, imam slent PC, cuje se samo WD black)
Ne znam, ali prvo bih te savetovao da pošalješ email tehničkoj podršci Asus Srbija i da njih pitaš, jer može lako da se desi da ostaneš bez garancije na ploču ako sam odlučiš da skineš te ventove. Ali veruj mi, nećeš ih čuti, uopšte nisu glasni kao što su bili na starijim generacijama ploča.
A mogu i stavit onaj adapter mali sto smanjuje napon, da ga uspori ako zuji. (taman ih imam nekoliko, dobio uz Noctue).
@edit - Sad gledam neki test, i na ploci nema vent mali? Ima poklopac. Mozda se on dobije, pa opciono stavlja? http://www.youtube.com/watch?v=lHvE9hjaZ5c
Jeste, vent se dobija opciono. Ploca je po def bez venta.
Menjao whiplasher : 25.04.2012. u 19:26
Moguće da je tako, ne znam. Ali mislim da bi imao problema sa garancijom ako bi sam ručno skidao nešto sa ploče, pa makar to bio i taj mali vent. Ako dolazi u okviru paketa, a nije postavljen, onda je super za tebe.![]()
Da, da, i ovde je problem bio da dođu do 5 GHz, temperatura se penjala do 90 ili 95 stepena, ali interesantno NIJEDAN sajt nije uradio review 3770K sa Phanteks ili Silverarrow SB-E CPU kulerom, dok ne vidim testove na tim zaista moćnim kulerima neću znati sve.
Bookmarks