GTX 470 BLACK&BLUE EDITION:
![]()
![]()
![]()
GTX 470 BLACK&BLUE EDITION:
![]()
![]()
![]()
Tech-house;Tribal-house;Progressive-house;Deep house....House music-music of my soul!!!!
.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Tech-house;Tribal-house;Progressive-house;Deep house....House music-music of my soul!!!!
.....
![]()
To je to za sad,znaci ofarbana je samo turbina,markerom su predjene ivice PCB-a,odlepljen ASUS logo,bracket nisam farbao,ipak cu ga plastificirati,a posle duzeg razmisljanja,ipak sam odustao od backplate-a.....sve u svemu,ja sam PREZADOVOLJAN krajnjim rezultatom,nista preterano,a opet mala promena,koja celoj prici daje neki svoj smek....
Opasno, jedino sto sad, barem meni, malo bode oci zeleni logo, mozda da i njega predjes sa markerom...
Liberate tute me ex inferis.
U potpunosti se slazem sa tobom sto se samog logo-a tice....samo neznam kako najbezbolnije da ga uklonim....da ga predjem markerom,videce se,i bice nekako neuredno,pade mi na pamet da pokusam da ga obrisem uljanim acetonom,medjutim plasim se da ne ostetim plastiku ispod,i da tako opet ne ostanu neki tragovi....mislim da je jedino resenje da celu tu stranu plasticnog poklopca predjem mat-crnim sprejom,i onda preko toga zveknem neki svoj custom-logo...![]()
Nemoj da se zezaš s uljanim acetonom, ja sam tako krenuo da očistim malo neki secko i pojeo pola plastike...
A što ne pređeš onim bumper sprejom celo kućište? Samo oblepiš onaj vinil odozgore i šta sve još treba... pa da lepo sve ovo crno bude onako peskirno crno kao ventovi? to bi po meni bio pun pogodak.
Koja ti je ovo plava farba ? brutalno izgleda, podseca na titanuim/aluminium blue
Sinda, kako se skida turbina, bas si je dobro ofarbao, vidim i ti dosta gledas u detalje da sredis masinu, svaka cast.
I ja bih ti predlozio da ceo oklop prefarbas bumperom, tako ce najbolje ispasti.
BTC donacija: 17YV2cgv2Zijy7nGPAkaofxCe7NUj1vB1S
"Nije znanje znanje znati, vec je znanje znanje dati!"
@sone sr:
to je sprej koji su mi napravili u farbari,prema uzorku MDPC MAGIC BLUE sleeva
mirza82:
pa,dosta je pipav posao dok se ne skine turbina,ja sam je skroz skinuo,kao kada sam farbao F12 ventove,pa sam lagano iz 3-4 sloja presao,dok sve lepo nije bilo pokriveno...videcu jos sta cu sa oklopom,mada,verovatno ce raditi bumper![]()
Priprema stranice za rezanje prozorceta
![]()
Posle cetvoro-casovnog mukotrpnog i strpljivog rada,uspeo sam da isecem prozorce,sve je proslo kako sam zamislio,i na kraju,naravno kao i uvek,ja prezadovoljan!!!!!!!!!
Svaki deo prozora nacet sa Dremelom
![]()
...nastavak testericom za metal...
![]()
![]()
....
![]()
...i naravno,moja malenkost u akciji
...a sada jedno upozorenje,ko odluci da se upusta u ovakav poduhvat,mora da zna da isti iziskuje dosta energije,pa sam napravio malu pauzu da se okrepim,tj SHUNKA & JAJA FTW!!!!!!
![]()
....i polako privodjenje kraju...
![]()
... i na kraju moj savrsen prozor!!!!!
![]()
![]()
Naravno,ostalo je jos da se lepo obrade ivice i coskovi,ali 90% posla je zavrseno,izvinjavam se na losijem kvalitetu slicica,osvetljenje je dosta lose bilo......a da samo jos nesto za kraj........laseri....plazme....water-jetovi.....IN YOUR FACE!!!!!!!![]()
Menjao sinda : 23.05.2012. u 22:18
Uff, majku ti Božiju, pa ovo je prekrasno...
Go, go Sinda!!!
Menjao Kobayashi Maru : 24.05.2012. u 00:34
Super je ispalo... in your face indeed![]()
WoT: dr1ponja... QaZedc: S bdr da oderem KV-1 na dvaes' metara od monitora a da mi se pritom pripisava opasno i jos da gledam slagalicu usput....
Bookmarks