Čisto kao info, ako neko nije do sada primetio, a zainteresovan je za upgrade na 2x8 GB.
U WinWin-u možete kupiti Mushkin 8 GB SODIMM DDR3 1333 za nešto preko 5000 rsd, sa 5 god. garancije, što je po meni jako dobra cena.
Ja sam ubacio 2x8 giga u MacBook Pro i sve radi kao sat.
Tko leti, vrijedi!
Ma do moga moze... nemaju na lageru... ni drugi nemaju ni Mushkin niti bilo ko u gradu ima Silicon Power.... jedino te dve sam video da se vrte po tim virtuelnim shopovima... Ako si ti uzeo, onda si uzeo verovatno jedina dva koja su bili ikad u srbiji
Ja sam ih poručio online u subotu, dobio email-om odgovor u ponedeljak, kupio ih u WinWin-u u četvrtak, tj. juče mastercard-om banca intese na 6 rata bez kamate.
Macbook Pro fercera bez ikakvih problema.
Menjao RingeRaja : 18.05.2012. u 15:05
Tko leti, vrijedi!
ja sam za sada 4x4, kad budu dostupniji uzecu 4x8... nerviraju me sa tim ima nema, naruci cekaj... pre bih narucivao iz US onda
Koji to laptopovi imaju mesta za 4 modula?
bobby63:Zaveru prave Rotshild, Morgan i drustvo, a zasto nama ne daju da trosimo pare koje nemamo da bi kupovali gluposti koje nam ne trebaju, e to je zagonetka.
hp eiltebook, dell precision workstation etc..
Alienware M18XR2 bi trebalo uskoro da izadje. Za sada su rekli da ima 32GB RAM (Ne 32 GB da podrzi, 32 GB vec ima), 3TB HDD, Intel Core i7-3980X 6-Core 3.50 GHz (1. Znam da zvuci nerealno jer ima brzinu od 3,5 GHz i to u 6 jezgra. 2. Takodje znam da je ovo CPU za Desktop, ne za laptop.), NVidia GeForce GTX 690 (i ovo je graficka za Desktop
). Operativni sistem - nepoznat.
Sve ovo plus ekran od 18,4 inca, Nece ovo ispasti bez 6 Kg
Za cenu Bolje ne pitaj. Sa obzirom da je M18X kostao 4K Jevrica, ovaj ce (moja procena) biti 5,2 K
PS: Ovaj CPU i GFX jedu bateriju. Zato ce ovaj model da bude prvi koji koristi 18-cell bateriju.
Menjao Banana Blaster : 20.07.2012. u 17:22
Stigli 8GB Transcendi pre nekog vremena ~50eur komad.
Bolje fejsbuk u ruci nego stvaran zivot na grani.
Lenovo W530 (kao i W520) podrzavaju 32GB (imaju 4 slota, mogu 8GB moduli - nije dostupno na svim Lenovo sajtovima)
@Alienware M18... baterija? Koj ce mu moj, to dodje kao ugradjeni UPS i nista vise za njega![]()
bobby63:Zaveru prave Rotshild, Morgan i drustvo, a zasto nama ne daju da trosimo pare koje nemamo da bi kupovali gluposti koje nam ne trebaju, e to je zagonetka.
Bookmarks