Pa sve se svodi na lajkove,ko ih bude najvise imao ide u finale.U finale ulaze 3 slike sa najvise lajkova,a onda pobednika bira ekipa sa bencha,nezavisno od broja lajkova.
Pa sve se svodi na lajkove,ko ih bude najvise imao ide u finale.U finale ulaze 3 slike sa najvise lajkova,a onda pobednika bira ekipa sa bencha,nezavisno od broja lajkova.
Nekada su igre na benchu zahtevale neko znanje, ispitivanje..ovo je smesno!
Wot: Troy_Polamalu
Nikada vam nije po volji...ali nikada. Ko hoce da igra neka igra, ko nece - ne mora...
Za sve ove godine podelili smo nagrada u visini od ne znam koliko hiljada evra na ovom forumu, ni tada vam nismo bili po volji. Nikada zavukli nekome ruku u dzep, nikada namestili "nekome" ma koliko pojedinic insinuirali takve slucajeve. I sad vas smo obavestimo da negde tamo ima nagradna igra za cije ucesce nije potrebno da budete clanovi ovog foruma - i opet vam nije po volji.
I dok ne vidim da se medju nama ovde nesto menja nabolje u smislu ljudskih osobina, necemo vise organizovati nagradne igre na forumu. Da meni svaka treba da izadje na nos, e nece Boga mi...
...gornji, donji, šipka, maj...alal vera ovaj - onaj, alal vera ceo kraj
Prvo nemoj da vices...
Drugo, da li si pogledao pravila i uputstva za igru? Da jesi dotakao makar materiju, ne bi pitao, da si otisao na link, sve bi ti se samo reklo
Ne mogu, ali ne mogu da ne prokomentarisem.
Koja nagradna igra ne zahteva od ucesnika da ucine nesto da bi dosli do nagrade? Kao sto ide onaj vic o Pirocancu...pa ne mozes da dobijes na lotou dok isti ne uplatis.
Mislim da nisam propustio ni jednu nagradnu igru od kada citam/pratim benchmark, pa necu ni ovu (mada vidim da su mi sanse minimalne za ulazak u finale :p) i siguran sam da NI JEDNA nije prosla bez negativnih komentara. Rdjavom "gnjurcu" i dlaka smeta.
Ljudi, zalite se upravi vodovoda ako Vam pravila ne odgovaraju - ili jednostavno je zaobidjite. Verovatno bi svi vi koji filozofirate (da ne upotrebim finiju rec) zeleli da Vam postar donese na vrata nagradu, a da niste dupe pomerili. Sjajna zamisao - nema sta. Evo, i ja Vam se pridruzujem.
Dakle, molim Benchmark, molim Pecu i sve odgovorne da mi daju nesto...nesto za "dz", a da ja ne moram nista da radim i da se to (IZNAD SVEGA) zove nagradna igra.
yeah, right [srBska posla]
Ne treba jesti na prazan stomak!
Vreme se ne broji. Treba samo gledati ukrug i to postaje očigledno
Nisam se drao. Vec sam hteo da izazovem reakciju,da neko procita i odgovori. Evo sad lepo pitam da mi objasne pravila igre? Gde se slika postavlja ili salje? Ko treba da lajkuje moji prijatelji ili prijatelji Bencmarka? Do kad traje nagradna igra? Do kad ide slika a do kad traje lajkovanje? Mislim da pravila igre niju jasno definisana. Nemozemo svi da budu vidovnjaci pa procitaju misli pesnika koji je hteo da kaze nesto al je ostao nedorecen. O samom Bencmarku i Forumu imam jako visoko misljenje pratim ga dugo iako nisam odmah bio clan i nediskutujem mnogo.
Sve ovo je lepo i bajno i sjajno, ali zar ovo ne bi trebalo da bude za "nas" koji smo ovde godinama (neki i od početka Bencha) a ne za tamo kojekakve "likove" sa FB?
Gledam galerije i čitam komentare i stvarno ne verujem kakvi su se sve "ljudi" tamo okupili. Ok, kontam, reklama je reklama, posao je posao, ali opet, mislim da ste sa ovom nagradnom igrom trebali da nagradite članove foruma koji su tu sve ove godine i kojima Bench predstavlja instituciju. Verujem da vi od nas ne možete da živite, ali ni od tih "novih" ljudi koje će te navući na FB stranicu nagradnom igrom nećete imati nikakve koristi (osim broja poseta). Niko od tih vam neće kliknuti ovde na baner, niko od njjh neće uzeti neki od Bench računara, već će svi uzeti Gigatron shitove (koje i kače u galeriju),
Znam da mi post deluje pun mržnje, ali nije tako. Gomila ljudi je već rekla kako FB smatraju kao mesto gde će se "čuti" sa određenim osobama i to je sve. Zašto nekome ko je 10 godina ovde uskratiti pravo da uđe u uži izbor samo zato što nema 1000+ prijatelja i razvijenu "socijalnu mrežu" koja će mu donositi lajkove? Verujem da ovde ima i ljudi koji uopšte nisu na FB a učestvovali bi jer su neko svoje vreme proveli reklamirajući sajt (noseći majice, upućivajući ljude na forum itd, itd) a takvih je više nego ovih što će se prijaviti samo zbog nagradne igra...
Od mene imate "lajk" za nagradnu igru, ali isto tako i nemate "lajk" za način na koji ste organizovali sve.
Citiram korisnika: Bench FB galerija
Menjao _/Neo\_ : 26.02.2012. u 23:35
Battletag: ivkesm#2965
Većini zinula guzica za grafičku kartu,a neće malo da zažmure na uslove koje verovato zadaje neko treći.
Smognite malo snage pa pređite preko toga i pomozite u reklamiranju bencha FB populaciji.Valjda su to zaslužili za sve ove godine.
Ako vam je smor i ne odgovaraju vam uslovi igre,a vi čekajte sledeću nagradnu igru i nadajte se da će biti drugačija.
Ili se jednostavno prilagodite.![]()
Čist račun,duga duga tref skočko
ja mislim da je ljudima ovde malo glupavo da koriste FB zato što to pravi informatičari uopšte ne rade. ako nagradna igra već ima bilo kakvu povezanost sa ovim forumom sigurno je neko očekivao da se organizuje neko takmičenje u vidu kviza sa pitanjima iz opšte IT kulture za neke majice ili kačkete, takmičenje u programiranju ili nekim drugim malo zahtevnijim stvarima za neke vrednije nagrade. ja lično na FB gledam kao na servis koji kod nas pretežno koriste maloumne budale koje ni srednju školu ne mogu da završe. a ja ga ne koristim čisto da se ne bih spuštao na nivo većine, koji je prilično nizak.
stavljanje Like-ova kao jedinog merila za osvajanje nagrade je isto kao da je neko lupio šamar većini ovde. ja sam baš za to da se malo više "pomučimo" oko nagrada. ne znam zašto do sada već nije bila neka gde bi najjači bench računar bio glavna nagrada.
naravno svi oni koji koriste fb kao vezu sa inostranstvom(rodbina itd) su izuzeti iz mog primera.
sve puno ludaka
Pa kad neki pera ili ko već vidi nagradnu igru i kad krene da zove svoje prijatelje (koji naravno pojma nemaju oko računara) da glasaju za njega (a na to se svodi cela nagradna igra) da bi on pobedio mora imati bar 400, 500 lajkova, a to znači da će dovući 400, 500 ljudi koji će glasati za njega a koji nikada neće doći na ovaj forum a kamoli kupiti Bench računar
Battletag: ivkesm#2965
Bookmarks