Strana 2 od 6 PrvaPrva 123456 PoslednjaPoslednja
Prikazani rezultati od 16 do 30 od ukupno 83

Tema: Nagradna igra: osvoji AMD grafičku kartu!

Member
    Na forumu od
    Dec 2010
    Poruka
    537
    Pa sve se svodi na lajkove,ko ih bude najvise imao ide u finale.U finale ulaze 3 slike sa najvise lajkova,a onda pobednika bira ekipa sa bencha,nezavisno od broja lajkova.

Member Avatar korisnika OZZY83
    Na forumu od
    Feb 2004
    Poruka
    1.073
  3. Moja mašina
    • CPU: Intel E5200@3Ghz
    • MoBo: Gigabyte p35-ds3l
    • RAM: 4gb ddr2 kingston 800mhz
    • VGA: MSI 4770 512mb
    • MON: Benq GW2750HM
    • HDD: 750gb WD black +250gb Western digital sata2 16mb
    • OPT: Pioneer 111d
    • SND: Al vs4121
    • LAP: Fujitsu Siemens Amilo Xi 1554
    • INET: DSL
  4. Nekada su igre na benchu zahtevale neko znanje, ispitivanje..ovo je smesno!
    Wot: Troy_Polamalu

Administrator Avatar korisnika Peca
    Na forumu od
    Jun 2000
    Poruka
    3.122
  6. Moja mašina
    • CPU: SONY VAIO Z31
  7. Nikada vam nije po volji...ali nikada. Ko hoce da igra neka igra, ko nece - ne mora...

Za sve ove godine podelili smo nagrada u visini od ne znam koliko hiljada evra na ovom forumu, ni tada vam nismo bili po volji. Nikada zavukli nekome ruku u dzep, nikada namestili "nekome" ma koliko pojedinic insinuirali takve slucajeve. I sad vas smo obavestimo da negde tamo ima nagradna igra za cije ucesce nije potrebno da budete clanovi ovog foruma - i opet vam nije po volji.

I dok ne vidim da se medju nama ovde nesto menja nabolje u smislu ljudskih osobina, necemo vise organizovati nagradne igre na forumu. Da meni svaka treba da izadje na nos, e nece Boga mi...
    ...gornji, donji, šipka, maj...alal vera ovaj - onaj, alal vera ceo kraj

Member
    Na forumu od
    Nov 2009
    Poruka
    65
  9. Moja mašina
    • CPU: AMD Athlon 64 X2 4400+ box @2300 MHz Brisbane Rev.BH-G2
    • MoBo: MSI K9N Neo-F V3, nVidia nForce 560
    • RAM: 2x2GB Elixir 5-5-5-18-23 2T 800MHz
    • VGA: MSI R7850-1GD-GD5/OC
    • MON: BenQ G2420HDB 24-inch 1920x1080 60hz DVI
    • HDD: WDC WD1600AAJS, WDC WD6400AAKS
    • OPT: ATAPI-Liteon DVD A DH20A4P, Optiarc DVD RW AD-7170A
    • Case: Frontier Duke, Chieftec GPS-550 AB A
    • SND: ALC 888 on board, Genius SW-HF 5.1 5000 150-watt
    • Ostalo: Line Interactive UPS Guard S Compact 800 AP, Genius HS-04A, Genius MaxFighter F-23, Trust Wireless O
  10. Citat Citiram korisnika: Peca Pogledaj poruku
    Nikada vam nije po volji...ali nikada. Ko hoce da igra neka igra, ko nece - ne mora...

Za sve ove godine podelili smo nagrada u visini od ne znam koliko hiljada evra na ovom forumu, ni tada vam nismo bili po volji. Nikada zavukli nekome ruku u dzep, nikada namestili "nekome" ma koliko pojedinic insinuirali takve slucajeve. I sad vas smo obavestimo da negde tamo ima nagradna igra za cije ucesce nije potrebno da budete clanovi ovog foruma - i opet vam nije po volji.

I dok ne vidim da se medju nama ovde nesto menja nabolje u smislu ljudskih osobina, necemo vise organizovati nagradne igre na forumu. Da meni svaka treba da izadje na nos, e nece Boga mi...
    I DALJE STOJE MOJA PITANJA NA KOJE NIKO NIJE ODGOVORIO!!!

Member Avatar korisnika Benchmark
    Na forumu od
    Jun 2000
    Poruka
    454
    Prvo nemoj da vices...

Drugo, da li si pogledao pravila i uputstva za igru? Da jesi dotakao makar materiju, ne bi pitao, da si otisao na link, sve bi ti se samo reklo

Member Avatar korisnika Jericho
    Na forumu od
    Jun 2011
    Poruka
    1.828
  13. Moja mašina
    • CPU: Phenom II X4 955/Hyper 212+
    • MoBo: MSI 870-C45
    • RAM: Kingston HX 1600
    • VGA: Sapphire HD 6770
    • MON: Dell U2311H
    • HDD: Seagate Barracuda 500GB
    • OPT: Sony DVD-RW
    • Case: Unitek A9006-C4
    • SND: Altec VS2421E
    • LAP: Acer TravelMate 6292
  14. Citat Citiram korisnika: dexrobi Pogledaj poruku
    I DALJE STOJE MOJA PITANJA NA KOJE NIKO NIJE ODGOVORIO!!!
    Citat Citiram korisnika: dexrobi Pogledaj poruku
    Ja uopste nerazumem ovo!
    Zasto ne iznenadjuje to sto ti nisi razumeo?

Member Avatar korisnika ZeeGerman
    Na forumu od
    Jan 2002
    Poruka
    1.581
  16. Moja mašina
    • CPU: Intel i3 540
    • MoBo: MSI P55-GD55
    • RAM: 2x2GB@1333MHz Silicon Power
    • VGA: nVidia GeForce GTX650 1GB GDDR5 128bit
    • MON: PHILIPS LED TFT 21.5" V-line 226V4LAB/00
    • HDD: Hitachi 1TB + Toshiba 200GB
    • OPT: Pioneer 112D
    • Case: Chieftech DG-01WD-D + Seasonic S12bronze@520W
    • SND: SB X-Fi Xtreme Audio@Logitech Z3
    • LAP: DELL Latitude E6410
    • TV: Sharp LC32SB25E
    • INET: Kablovska
  17. Ne mogu, ali ne mogu da ne prokomentarisem.

Koja nagradna igra ne zahteva od ucesnika da ucine nesto da bi dosli do nagrade? Kao sto ide onaj vic o Pirocancu...pa ne mozes da dobijes na lotou dok isti ne uplatis.
    Mislim da nisam propustio ni jednu nagradnu igru od kada citam/pratim benchmark, pa necu ni ovu (mada vidim da su mi sanse minimalne za ulazak u finale :p) i siguran sam da NI JEDNA nije prosla bez negativnih komentara. Rdjavom "gnjurcu" i dlaka smeta.

Ljudi, zalite se upravi vodovoda ako Vam pravila ne odgovaraju - ili jednostavno je zaobidjite. Verovatno bi svi vi koji filozofirate (da ne upotrebim finiju rec) zeleli da Vam postar donese na vrata nagradu, a da niste dupe pomerili. Sjajna zamisao - nema sta. Evo, i ja Vam se pridruzujem.

Dakle, molim Benchmark, molim Pecu i sve odgovorne da mi daju nesto...nesto za "dz", a da ja ne moram nista da radim i da se to (IZNAD SVEGA) zove nagradna igra.

yeah, right [srBska posla]
    Ne treba jesti na prazan stomak!

Member Avatar korisnika terzazak
    Na forumu od
    Feb 2007
    Poruka
    1.022
  19. Moja mašina
    • CPU: AMD Phenom II 965, Xigmatek S1284
    • MoBo: GA-790FXT-UD5P
    • RAM: Geil GV34GB1600C8DC
    • VGA: Asus DCUII 7870
    • MON: Benq G2420HD
    • HDD: WD640+2x WD1TB+1,5TB HD153WI
    • OPT: Samsung 222f/BEBE
    • Case: CM 690+Chieftec 750W-14cs
    • SND: Genius S1255 v2.1
    • TV: LG 32LH3000
    • Ostalo: Alcatel 997D
  20. Vreme se ne broji. Treba samo gledati ukrug i to postaje očigledno

Member
    Na forumu od
    Nov 2009
    Poruka
    65
  22. Moja mašina
    • CPU: AMD Athlon 64 X2 4400+ box @2300 MHz Brisbane Rev.BH-G2
    • MoBo: MSI K9N Neo-F V3, nVidia nForce 560
    • RAM: 2x2GB Elixir 5-5-5-18-23 2T 800MHz
    • VGA: MSI R7850-1GD-GD5/OC
    • MON: BenQ G2420HDB 24-inch 1920x1080 60hz DVI
    • HDD: WDC WD1600AAJS, WDC WD6400AAKS
    • OPT: ATAPI-Liteon DVD A DH20A4P, Optiarc DVD RW AD-7170A
    • Case: Frontier Duke, Chieftec GPS-550 AB A
    • SND: ALC 888 on board, Genius SW-HF 5.1 5000 150-watt
    • Ostalo: Line Interactive UPS Guard S Compact 800 AP, Genius HS-04A, Genius MaxFighter F-23, Trust Wireless O
  23. Nisam se drao. Vec sam hteo da izazovem reakciju,da neko procita i odgovori. Evo sad lepo pitam da mi objasne pravila igre? Gde se slika postavlja ili salje? Ko treba da lajkuje moji prijatelji ili prijatelji Bencmarka? Do kad traje nagradna igra? Do kad ide slika a do kad traje lajkovanje? Mislim da pravila igre niju jasno definisana. Nemozemo svi da budu vidovnjaci pa procitaju misli pesnika koji je hteo da kaze nesto al je ostao nedorecen. O samom Bencmarku i Forumu imam jako visoko misljenje pratim ga dugo iako nisam odmah bio clan i nediskutujem mnogo.

Member Avatar korisnika _/Neo\_
    Na forumu od
    Jan 2002
    Poruka
    3.386
  25. Moja mašina
    • CPU: AMD Phenom II X965BE @ 4GHz under TRUE
    • MoBo: Gigabyte GA 790XTA - UD4
    • RAM: 2x4GB + 2x2GB DDR3 1600MHz Mushkin Silverline Stilleto
    • VGA: 2xSapphire 7950 with Boost (11196-16-20G)
    • MON: LG 204BW
    • HDD: Kingston V300 120GB + 2xSamsung 1TB F3
    • OPT: Pioneer DVR 215
    • Case: Cooler Master CM690 - powdercoated in black / Corsair HX650M
    • SND: Logitech Z2300
    • Ostalo: SkyStar2 v2.6c, Logitech Wave, Logitech MX1100
  26. Sve ovo je lepo i bajno i sjajno, ali zar ovo ne bi trebalo da bude za "nas" koji smo ovde godinama (neki i od početka Bencha) a ne za tamo kojekakve "likove" sa FB?
    Gledam galerije i čitam komentare i stvarno ne verujem kakvi su se sve "ljudi" tamo okupili. Ok, kontam, reklama je reklama, posao je posao, ali opet, mislim da ste sa ovom nagradnom igrom trebali da nagradite članove foruma koji su tu sve ove godine i kojima Bench predstavlja instituciju. Verujem da vi od nas ne možete da živite, ali ni od tih "novih" ljudi koje će te navući na FB stranicu nagradnom igrom nećete imati nikakve koristi (osim broja poseta). Niko od tih vam neće kliknuti ovde na baner, niko od njjh neće uzeti neki od Bench računara, već će svi uzeti Gigatron shitove (koje i kače u galeriju),
    Znam da mi post deluje pun mržnje, ali nije tako. Gomila ljudi je već rekla kako FB smatraju kao mesto gde će se "čuti" sa određenim osobama i to je sve. Zašto nekome ko je 10 godina ovde uskratiti pravo da uđe u uži izbor samo zato što nema 1000+ prijatelja i razvijenu "socijalnu mrežu" koja će mu donositi lajkove? Verujem da ovde ima i ljudi koji uopšte nisu na FB a učestvovali bi jer su neko svoje vreme proveli reklamirajući sajt (noseći majice, upućivajući ljude na forum itd, itd) a takvih je više nego ovih što će se prijaviti samo zbog nagradne igra...
    Od mene imate "lajk" za nagradnu igru, ali isto tako i nemate "lajk" za način na koji ste organizovali sve.

Citat Citiram korisnika: dexrobi Pogledaj poruku
    Nisam se drao. Vec sam hteo da izazovem reakciju,da neko procita i odgovori. Evo sad lepo pitam da mi objasne pravila igre? Gde se slika postavlja ili salje? Ko treba da lajkuje moji prijatelji ili prijatelji Bencmarka? Do kad traje nagradna igra? Do kad ide slika a do kad traje lajkovanje? Mislim da pravila igre niju jasno definisana. Nemozemo svi da budu vidovnjaci pa procitaju misli pesnika koji je hteo da kaze nesto al je ostao nedorecen. O samom Bencmarku i Forumu imam jako visoko misljenje pratim ga dugo iako nisam odmah bio clan i nediskutujem mnogo.
    Citat Citiram korisnika: Bench FB galerija
    Uslovi korišćenja aplikacije

Cilj takmičenja je skupiti najveći broj lajkova za fotografiju. 10 fotografija sa najvećim brojem lajkova će ući u finale, a Benchmark žiri će odrediti 3 dobitne, najkreativnije, koje ćemo nagraditi Sapphire Radeon grafičkim kartama, i to HD 6870 Flex Edition, HD6670 Ultimate i HD 6570. Prihvataćemo isključivo autorske fotografije i to do 07.03. u ponoć (23:59:59), nakon čega ćete moći da glasate za svoje favorite do 11.03. takođe u ponoć.

U ovom takmičenju mogu učestvovati državljani Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Crne Gore. Svaka osoba, odnosno Facebook profil može poslati samo jednu fotografiju.

Takmičenje nije sponzorisano, podržano, administrirano ili povezano sa Facebook-om. Komunikaciju obavljate sa Benchmark timom, i svi podaci koji se tom prilikom sakupe biće korišćeni isključivo za kontaktiranje pobednika.

Možete pozvati svoje prijatelje da glasaju za vas, ali je zabranjeno koristiti usluge servisa za razmenu lajkova. Jedna osoba može glasati samo jednom za jednu fotografiju, bez obzira koliko profila ima. Veliki broj lajkova sa jedne IP adrese će se smatrati zloupotrebom i ta fotografija će biti diskvalifikovana.
    Menjao _/Neo\_ : 26.02.2012. u 23:35
    Battletag: ivkesm#2965

Member Avatar korisnika Jericho
    Na forumu od
    Jun 2011
    Poruka
    1.828
  28. Moja mašina
    • CPU: Phenom II X4 955/Hyper 212+
    • MoBo: MSI 870-C45
    • RAM: Kingston HX 1600
    • VGA: Sapphire HD 6770
    • MON: Dell U2311H
    • HDD: Seagate Barracuda 500GB
    • OPT: Sony DVD-RW
    • Case: Unitek A9006-C4
    • SND: Altec VS2421E
    • LAP: Acer TravelMate 6292
  29. Citat Citiram korisnika: _/Neo\_ Pogledaj poruku
    Sve ovo je lepo i bajno i sjajno, ali zar ovo ne bi trebalo da bude za "nas" koji smo ovde godinama (neki i od početka Bencha) a ne za tamo kojekakve "likove" sa FB?
    Gledam galerije i čitam komentare i stvarno ne verujem kakvi su se sve "ljudi" tamo okupili. Ok, kontam, reklama je reklama, posao je posao, ali opet, mislim da ste sa ovom nagradnom igrom trebali da nagradite članove foruma koji su tu sve ove godine i kojima Bench predstavlja instituciju. Verujem da vi od nas ne možete da živite, ali ni od tih "novih" ljudi koje će te navući na FB stranicu nagradnom igrom nećete imati nikakve koristi (osim broja poseta). Niko od tih vam neće kliknuti ovde na baner, niko od njjh neće uzeti neki od Bench računara, već će svi uzeti Gigatron shitove (koje i kače u galeriju),
    Znam da mi post deluje pun mržnje, ali nije tako. Gomila ljudi je već rekla kako FB smatraju kao mesto gde će se "čuti" sa određenim osobama i to je sve. Zašto nekome ko je 10 godina ovde uskratiti pravo da uđe u uži izbor samo zato što nema 1000+ prijatelja i razvijenu "socijalnu mrežu" koja će mu donositi lajkove? Verujem da ovde ima i ljudi koji uopšte nisu na FB a učestvovali bi jer su neko svoje vreme proveli reklamirajući sajt (noseći majice, upućivajući ljude na forum itd, itd) a takvih je više nego ovih što će se prijaviti samo zbog nagradne igra...
    Od mene imate "lajk" za nagradnu igru, ali isto tako i nemate "lajk" za način na koji ste organizovali sve.
    Ma obavezno su Benchmark lajkovali ljudi koji inace ni ne znaju za sajt.

Member Avatar korisnika br@nco
    Na forumu od
    Aug 2008
    Poruka
    186
  31. Moja mašina
    • CPU: Intel E8400
    • MoBo: ASUS P5Q-E
    • RAM: 4 x 1GB Kingston HyperX / 1066 Mhz
    • VGA: eVGA 9800GTX
    • MON: 2 * Samsung SyncMaster 225BW (u potrazi za trećim)
    • HDD: WD6401AALS + 1TB WD Green
    • OPT: LG neki Dr.Mr.
    • Case: Cooler Master Stacker 830 + Corsair HX520W
    • SND: 2.1 Logitech X230
  32. Većini zinula guzica za grafičku kartu,a neće malo da zažmure na uslove koje verovato zadaje neko treći.
    Smognite malo snage pa pređite preko toga i pomozite u reklamiranju bencha FB populaciji.Valjda su to zaslužili za sve ove godine.
    Ako vam je smor i ne odgovaraju vam uslovi igre,a vi čekajte sledeću nagradnu igru i nadajte se da će biti drugačija.
    Ili se jednostavno prilagodite.
    Čist račun,duga duga tref skočko

Member Avatar korisnika vladimirdowla
    Na forumu od
    Mar 2011
    Poruka
    1.628
  34. Moja mašina
    • CPU: FX-8350
    • MoBo: ASUS M5A99X EVO R2.0
    • RAM: Kingston Beast 2400MHz 2 x 4GB
    • VGA: Sapphire HD7950 With Boost
    • MON: ASUS VH242H
    • HDD: Mushkin Chronos Deluxe 120GB, Hitachi 1TB, Samsung F3 1TB
    • OPT: LG HDDVD/BluRay combo drive
    • Case: Cooler Master HAF 612Plus, Chieftec CFT-600-14CS
    • SND: Int.
    • LAP: MSI EX610 sa Win8-icom
    • TV: LG 42LM615S
  35. ja mislim da je ljudima ovde malo glupavo da koriste FB zato što to pravi informatičari uopšte ne rade. ako nagradna igra već ima bilo kakvu povezanost sa ovim forumom sigurno je neko očekivao da se organizuje neko takmičenje u vidu kviza sa pitanjima iz opšte IT kulture za neke majice ili kačkete, takmičenje u programiranju ili nekim drugim malo zahtevnijim stvarima za neke vrednije nagrade. ja lično na FB gledam kao na servis koji kod nas pretežno koriste maloumne budale koje ni srednju školu ne mogu da završe. a ja ga ne koristim čisto da se ne bih spuštao na nivo većine, koji je prilično nizak.
    stavljanje Like-ova kao jedinog merila za osvajanje nagrade je isto kao da je neko lupio šamar većini ovde. ja sam baš za to da se malo više "pomučimo" oko nagrada. ne znam zašto do sada već nije bila neka gde bi najjači bench računar bio glavna nagrada.

naravno svi oni koji koriste fb kao vezu sa inostranstvom(rodbina itd) su izuzeti iz mog primera.
    sve puno ludaka

Member Avatar korisnika _/Neo\_
    Na forumu od
    Jan 2002
    Poruka
    3.386
  37. Moja mašina
    • CPU: AMD Phenom II X965BE @ 4GHz under TRUE
    • MoBo: Gigabyte GA 790XTA - UD4
    • RAM: 2x4GB + 2x2GB DDR3 1600MHz Mushkin Silverline Stilleto
    • VGA: 2xSapphire 7950 with Boost (11196-16-20G)
    • MON: LG 204BW
    • HDD: Kingston V300 120GB + 2xSamsung 1TB F3
    • OPT: Pioneer DVR 215
    • Case: Cooler Master CM690 - powdercoated in black / Corsair HX650M
    • SND: Logitech Z2300
    • Ostalo: SkyStar2 v2.6c, Logitech Wave, Logitech MX1100
  38. Citat Citiram korisnika: Jericho Pogledaj poruku
    Ma obavezno su Benchmark lajkovali ljudi koji inace ni ne znaju za sajt.
    Pa kad neki pera ili ko već vidi nagradnu igru i kad krene da zove svoje prijatelje (koji naravno pojma nemaju oko računara) da glasaju za njega (a na to se svodi cela nagradna igra) da bi on pobedio mora imati bar 400, 500 lajkova, a to znači da će dovući 400, 500 ljudi koji će glasati za njega a koji nikada neće doći na ovaj forum a kamoli kupiti Bench računar
    Battletag: ivkesm#2965

Member Avatar korisnika Tetsuo
    Na forumu od
    Aug 2010
    Poruka
    2.714
  40. Moja mašina
    • CPU: AMD Phenom II X4 840
    • MoBo: Gigabyte 970A-D3
    • RAM: Patriot 8GB DDR3 1600MHz, radi na 1333 :)
    • VGA: NVIDIA GeForce GTX 470 Reference
    • MON: Dell U2312HM
    • HDD: Samsung F1 750GB, WD Green 2TB
    • OPT: A4Tech X7 :)
    • Case: Chenbro Gaming Bomb, Seasonic 500ET
    • SND: Logitech x230
    • LAP: Asus Zenbook UX31E
  41. Citat Citiram korisnika: vladimirdowla Pogledaj poruku
    ja mislim da je ljudima ovde malo glupavo da koriste FB zato što to pravi informatičari uopšte ne rade...
    Ne vidim povezanost jednog i drugog, već samo snobizam.

Strana 2 od 6 PrvaPrva 123456 PoslednjaPoslednja

Bookmarks

Dozvoljeni tagovi

• Ne možete pokrenuti nove teme
  • Ne možete odgovoriti u temi
  • Ne možete okačiti atačmente
  • Ne možete izmeniti svoje poruke
  •