@iMejl.srb Lepo preveden tekst. Jel izvor bb.com?
@iMejl.srb Lepo preveden tekst. Jel izvor bb.com?
The Internet: where men are men, women are men and little kids are FBI.
Nisam imao pojma za ovo. Ovih dana ću kevi da konfiskujem računar na kome igra Zumu da istražim malo.![]()
Ja neću da pljačkam kiosk, ja pre ću da čačkam BIOS.
Neces se puno nagledati, vecina linkova je mrtvo. Zakasnili su sa prevodom na srpski![]()
Virtalna masina + neki linux sistem(poput BackBox) i mozete da istrazujete...![]()
Post hoc ergo propter hoc
^ahahaha, niko drugi se nije ni udubio u cifre.
Nisam se precizno izrazio, mislio sam na one koji preprodaju snimke koji ne znaci da su pedofili nego eto vide tamo pare i zarađuju na tuđoj bedi, a verujem da im i onih koji znaju da im treba pomoc ali super im je posto im mozda uspeva, tako da jedino da ih uhvatis i ponudis pomoc a ako nastave u ludaru ili kao u Rusiji kastracija jeste da je malo varvarski ali kako resiti problem.
A i cinjenica je sto sada mladi mnogo ranije sazrevaju, tako da to 18 godina vise ne drzi vodu, i vise se koristi da se neko optuzili zato sto se preverio za necije godine.
Ejjjjjjjj ne kvarite mi fantazije, verujem da postoji tako lepo i opasno mesto kao Deep Web, ovo uredjeno i iskontrolisano smara.
Menjao zokocx : 19.02.2012. u 20:23
Ovo deep web meni vise mirise na svemir
Sve sto mi je potrebno mogu da nadjem na ovom "nasem obicnom netu" hehe
P.S. dal imaju brojevi za loto da prepisem![]()
Ako nastavimo razotkricemo izvor kurira.
Kakva slucajnost,da ispliva ova prica ,kad su aktuelni SOPA, ACTA itd
"Ovo" je isplivalo pre godinu dana, samo kod nas kasno stize (kao i sve ostalo).
Jel ti imas cerku ? Ako imas i ako je u toj kriticnoj starosnoj zoni, kako je branis od drugara koji bi da joj pokazu macora ? A da pritom imas ok odnos sa njom, da te ne smatra najvecim zlotvorom na svetu posle Hitlera ?
-Nemoj ici utabanim putem umesto toga kreni po bespucu i ostavi svoj trag.
^ i ^^
Moja verenica radi u OŠ, kaže da je klincima u šestom razredu (hint: 12g) "prijteljski oral" sasvim normalna stvar... ja sam se naježio :/
Bookmarks