Zna li iko ista o fiber power usluzi?
Duze od mesec dana uplink na sbb-u mi je neverovatnih 2.4mbit/s! Paket je Super HD Mix M. Da li to SBB planira povecanje upload-a pa testira na pojedinim korisnicima ili ?!?
Jel zna neko da li ugovor sa SBB-om mora da potpise vlasnik stana ili moze i neko ko nije vlasnik, a zivi na istoj adresi?
Mozes i ako nisi vlasnik stana, s tim sto onda kad se iselis ide i sbb sa tobom![]()
[WoT] - Grinelwald
OK... Hvala!
sta znaci kad 2x blinka lampica "cable" pa pauza 2 sek pa opet na sbb modemu? nez dal moji nisu platili ili je nesto drugo u pitanju, pre 2 dana cackali banderu, komsiji lose radio net, i od tad meni lose radi, tj vise ne radi nego sto radi, i odem u sbb kaze zovi call centar kad si pored modema... :@
Ako ti cable lampica treperi, onda ne bi trebao da radi internet uopste. Cable treba konstantno da svetli.
Ovo je i moje misljenje, ali negde su napisali da moze uz ovlascenje... sto me je zaprepastilo, jer znam da su pi*dili ljudi ispred mene sto ne mogu sa ovlascenjem da urade ranije...
bobby63:Zaveru prave Rotshild, Morgan i drustvo, a zasto nama ne daju da trosimo pare koje nemamo da bi kupovali gluposti koje nam ne trebaju, e to je zagonetka.
Ako je u pitanju ugovor za internet onda sam ja dva puta vec potpisao ugovor na moje ime ali je uvek glavni nosilac ugovora vlasnik stana. Dakle onaj na koga glasi kablovska televizija, prakticno je on na kraju lanca, odgovoran i za internet.
Primer : nestanem ili dam lazne podatke kao podstanar i odem sa lokacije i naravno ne moze niko nikada da me nadje ili umrem , vlasnik ugovora za kablovsku televiziju bi snosio troskove i njemu bi se obracali a ne potpisniku ugovora za internet.
![]()
Čovek lepo pitao... da li ugovor sa SBB-om mora da potpise vlasnik stana ili moze i neko ko nije vlasnik, a zivi na istoj adresi?
Ja u jednom stanu imam SBB potpisan ugovor od strane moje majke.Koji glasi na KABLOVSKU a internet sam ja potpisao i nije bilo problema...a u drugom stanu mi ne daju da ja potpišem ugovor za KABLOVSKU tj uvođenje jer je vlasnik moj deda koji ima 90 god i nema blage veze sa tim jer i ne živi u tom stanu...Po logici SBB-a koja je meni ne shvatljiva kablovska mora da ide na vlasnika a sve ostalo boli ih uvo!
Kao podstanari u Nišu smo potpisali ugovor za TV i internet uz fotokopiju lk. i saglasnost vlasnika, a sve se vodio na mene.
Kada smo izlazili iz stana, sa vlasnikom otišao do SBB, potvrdili da nema dugovanja i preneli kablovsku nazad na vlasnika.
Best game ever - Under development Oh My God 2.00.1xxxx.88 !!!
~ Merhaba veliki kalife, presvetla zvezdo istoka... ~ ~ Hvala, dobri moj IzNoGooDe... ~
Sad ste gotovi vi sa kablovskim netom kad vam utrcimo mi sa 16mbit ADSL,odbaceni i godinama omalovazavani telekom zombiji zeljni osvete i downloada......ni ADSL overhead vam ne moze pomoci...vec smo vam u kablovima i osecamo miris GB koje ne mozete spasiti....(au a'l mi nije dobro)
Salu na stranu,zna li neko da li za ADSL SBB koristi svoj link ka inostranstvu kao na kablu ili zavisi od telekoma?
Bookmarks