Strana 4 od 4 PrvaPrva 1234
Prikazani rezultati od 46 do 53 od ukupno 53

Tema: Jamo ili Mission mx4 i dileme

Member Avatar korisnika gvlada
    Na forumu od
    Oct 2006
    Poruka
    3.884
    Nasao sam ovaj stereo risiver sa dig ulazima http://www.player.rs/product.php?ID=4304 ali ne znam kakav je po zvuku, morao bi da ga cujes. Stos je sto ima i lan pa mozes da izbegnes duge analogne ili dig kablove.
    Imao bi pc > str - lan, pc > tv -hdmi i tv > str - opt ili analogni ili sta vec.... tako bi mogao i neki risiver za kablovsku tv ili iptv da povezes preko spdif.
    Shut up before I slap the taste so far out of your mouth you'll never get it back!
    Vladavina has spoken.

Member
    Na forumu od
    Aug 2007
    Poruka
    106
    Evo me,
    kupio sam hdmi sa feritima i opticki kabl,
    proveo sam to kroz zid. ispalo me 40e za oba po 10m.

Mislim da cu ici na varijantu yamaha 471 + mission mx4.
    Imaju paket u 4audiu za 770e sto mi se savrseno ukapa u budzet i jacina zvucnika je zadovoljavajuca, jedino izgleda malo ali ok.

Idem u bg u narednih par nedelja da overim situaciju i najverovatnije uzimam.
    Verujem da je dobar kompromis i da ce da mi zavrsi poso bas fino.
    Ortak ima yamahu i bas je zadovoljan,
    svidja mi se sve sto nudi, zavrsice mi posao i oko videa za lcd, + ima razne opcije koje mi leze tipa ipod konekciju, blutut, usb, silne digitalne ulaze i sve to meni lezi dobro.
    a kako nikad nisam bio vlasnik nekog hifi-a, mislim da je ovo dobar skok u odnosu na aiwa mini liniju i logitech 2.1 sisteme .

Javim da li je proslo kao planirano i da li sam zadovoljan, pustam i fotkice, racunam da juna sve to legne u stan

hvala svima

Na forumu od
    Oct 2006
    Poruka
    3.884
    Da... neces surround a kupujes surround receiver. Ako si se vec nameracio na avr, kasnije mozda dodas i ostale zvucnike ali ti je kupovina optickog kabla totalni visak jer preko hdmi saljes sliku i zvuk u avr pa iz njega u tv.
    Kazes pocetnik si, naucices se vremenom. Idi na Monitor Audio umesto Mission.
    Shut up before I slap the taste so far out of your mouth you'll never get it back!
    Vladavina has spoken.

Member
    Na forumu od
    Aug 2007
    Poruka
    106
    monitor audio priblizne snage mi je dosta skuplja varijanta, cca 200e.

uzeo optiku zbog toga sto imam dvi izlaz na grafickoj sada i hdmi-dvi moze da vuce samo sliku bez zvuka
    Tnx

Na forumu od
    Oct 2006
    Poruka
    3.884
    Stereo pojacalo je neprikosnoveno za pustanje stereo zvuka. Moras znati i da su noviji uredjaji slabiji kvalitetom pa za bolji uredjaj moras dati vise novca.
    Vladavina has spoken.

Member
    Na forumu od
    Aug 2007
    Poruka
    106
    na kraju uzeo yamahu 471 avr i monitor audio bx2, prezadovoljan .
    fotkam kad sve legne na svoje mesto da vidite

hvala svima na pomoci

Member Avatar korisnika bobiska
    Na forumu od
    Jan 2004
    Poruka
    785
    Citat Citiram korisnika: Bukinjo Pogledaj poruku
    na kraju uzeo yamahu 471 avr i monitor audio bx2, prezadovoljan .
    fotkam kad sve legne na svoje mesto da vidite

hvala svima na pomoci
    Citat Citiram korisnika: bobiska Pogledaj poruku
    Razmisli o Monitor Audio BX2, pročitaj malo o njima i nagradama. Ja uzeo skoro i zadovoljan sam.
    Bez audiofilskih pretenzija, idi na AV koji ima izlaz za dodatni par zvučnika, valjda zona B koliko se sećam. To ti je najekonomičnije rešenje, jer u dnevnoj s njim možeš da guraš stereo, 5.1, plus stereo za spavaću, gde bi pomenuti BX2 legao k`o dupe na nošu.
    Drago mi je što si me poslušao, to sam ti preporučio na prvoj strani.
    IT iskustvo: Proporcionalno kolicini unistenog hardware-a.

Member
    Na forumu od
    Aug 2007
    Poruka
    106
    super sam zadovoljan .

Sada koje standove uzeti?

gledao sam maxima2000 sajt i cuo sam se sa tipom, skroz mi se cini ok izbor.
    Sta da gledam? Da li da ih punim peskom?

Strana 4 od 4 PrvaPrva 1234

Bookmarks

Dozvoljeni tagovi

• Ne možete pokrenuti nove teme
  • Ne možete odgovoriti u temi
  • Ne možete okačiti atačmente
  • Ne možete izmeniti svoje poruke
  •