Mislio sam na nb link na 2800mhz mislio sam da to kapiraš. A Linx lažira i nije verodostojan imaš slike ranije i kao što sam rekao i uopšte ne zagreva kao prime i to sam pokazao ima slika ranije. A ti flopsofi zavise više od tipa memorije nego kloka i to me uopšte ne interesuje. @demiose pošto je PRIME za devojčice a ti si muško ostavi tvoj cpu pa i na XP da radi PET SATI MINIMUM pa postavi sliku ako si muško pa da vidimo koliko će se zagrejati a to važi i za @s16 inače priča vam je prazna i beznačajna i samim tim bolje je da ne kometarišeš. Još niko sem mene nije izvrteo prajma na pet sati zato i jeste seka perse. Inače klok tipa 20x200 traži veću voltažu nego 18.5 x 216.
Inače @zerogravity pošto ima bolji kuler treba sada da to i pokaže da stavi klok 20x200 pa da overclokuje experimenta radi baš me zanima koliko bi dostigao.

Citiraj i odgovori
)
DDD Sad kad se namunji pa kad me odere
PPP

cpu ~1.464v sa vdroopom na 1.512v i cpu/nb link na ~3000 mhz sa 1.3v. Sada ga držim na 18x225 cpu ~ 1.454v zbog memorije koja je sada na okruglo 1800 Mhz. Inače ako imaš 1600 mhz mermoriju dobra ti je kombinacija 20x200 sa 1.43v to je kod mene radilo bez problema. Inače bolje da klokuješ iz biosa nego iz tog amd drivera direktnim ukucavanjem. A drugo zar MSI nema svoj softwer za oc iz wina. Meni je asusov TurboEvo mnogo pomogao. 
Bookmarks